Рецепт Паста з брокколі

Рецепт Паста з брокколі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пасти з капустою брокколі, часником і сиром пармезан.

опис приготування:

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. відкласти 1/2 склянки води, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Поки макарони варяться, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати часник і червоний перець пластівцями, готувати, помішуючи, поки часник не стане золотистим, від 1 до 2 хвилин. Додати брокколі і 1 / 2 склянки води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і варити, поки броколі не почне пом'якшуватися, близько 8 хвилин. Прибрати кришку і продовжувати варити, поки вода не випарується і брокколі не буде готова, від 1 до 2 хвилин.

У каструлю з макаронами додати суміш брокколі, пармезан і достатню кількість води. Подавати пасту з пармезаном.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • пасты орекьетте или других коротких макарон— 360 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • червоного перцю пластівцями— 1/4-1/2 чайних ложки
  • головка брокколі— 450 грам
  • тертого пармезана— 1/2 склянки
  • води— 1 Склянка
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. відкласти 1/2 склянки води, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Поки макарони варяться, нагріти масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати часник і червоний перець пластівцями, готувати, помішуючи, поки часник не стане золотистим, від 1 до 2 хвилин. Додати брокколі і 1 / 2 склянки води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і варити, поки броколі не почне пом'якшуватися, близько 8 хвилин. Прибрати кришку і продовжувати варити, поки вода не випарується і брокколі не буде готова, від 1 до 2 хвилин.

У каструлю з макаронами додати суміш брокколі, пармезан і достатню кількість води. Подавати пасту з пармезаном.


Подібні рецепти

Паста і брокколі

Минтай з овочами в духовці

Рецепт приготування макаронних виробів з брокколі. Процес приготування нагадує різотто. кількість порцій: 2-4 макарони— 500 грам брокколі— 1 штука цибулина— 1 штука(маленька) часник— 2 зубчики файл ančousa— 2 штуки Чилі— 1 штука(Cipot або Serrano) подрібнені помідори— 400 грам Сухе біле вино— 1...

Паста з брокколі та анчоусами

Паста з брокколі та анчоусами

Рецепт приготування пасти з брокколі, анчоусами, часником і сиром. опис приготування: У великій каструлі довести воду до кипіння, посолити. Додати брокколі. варити приблизно 1 хвилину. Відкинути брокколі на друшляк і дати стекти воді. Довести воду до кипіння і додати макарони, варити до готов...

Паста з брокколі і тунцем

Паста з брокколі і тунцем

Рецепт приготування італійської пасти з брокколі, тунець, зеленим горошком, петрушкою, сиром пармезан і йогуртом. опис приготування: Пропустити часник через прес. Розморозити зелений горошок. У великій каструлі довести воду до кипіння. Між іншим, в мисці змішати тунця і часник до консистенції ...

Паста з брокколі у вершковому соусі

Паста з брокколі у вершковому соусі

Макаронні вироби завжди рятують мене на кухні. хоча, думаю, що не одну мене. Коли потрібно швидко щось збагнути, то вони завжди під рукою. Залишається тільки додати до них соус. опис приготування: з рецепта, наведеного нижче, ви дізнаєтеся, як приготувати пасту з брокколі у вершковому соусі. Р...

Паста з куркою і брокколі

Паста з куркою і брокколі

Паста з куркою і брокколі — просте і швидке в приготуванні блюдо італійської кухні. Мінімум метушні і брудного посуду, всього 20 хвилин старань — і чудове блюдо в вашій тарілці! опис приготування: Обожнюю такі страви, як паста з брокколі і куркою. Переваг у цього блюда — ціла купа, а недоліків...