Рецепт М'ясні кульки з чорізо

Рецепт М'ясні кульки з чорізо
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування м'ясних кульок з яловичого фаршу, приправленого пармезаном і білим вином, і іспанської свинячої ковбаси чорізо

опис приготування:

Ще один різновид "; Тапас" (іспанських закусок), на основі класичного рецепту м'ясних кульок, але додавання запеченої іспанської свинячий ковбаски чорізо робить це блюдо дуже оригінальним і змінює його смакові якості. Крім того, його дуже легко готувати.

  • яловичого фаршу— 450 грам
  • corizo— 85 грам
  • цибулини— 1/2 штуки
  • часнику— 3 зубчики
  • пармезан— 2 Ст. ложки
  • розмарину— 1 Чайна ложка
  • помідора— 3 штуки
  • білого вина— 2 Ст. ложки
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • Сіль і перець— — За смаком
М'ясні кульки з чорізо - фото крок 1 1. Дрібно нарізати цибулю. Дрібно нарізати часник. Потерти на тертці сир Пармезан. нарізати помідори. У мисці змішати яловичий фарш, цибуля, часник, розмарин, пармезан, сіль і перець. перемішати руками. взяти близько 1/8 фаршу і надати йому кульки, розміром з кульку для гольфу. Виконати ту ж операцію з рештою фаршем.

М'ясні кульки з чорізо - фото крок 2 2. Розігріти оливкову олію у великій сковорідці на середньому вогні, додати м'ясні кульки. Смажити п'ять хвилин, постійно перевертаючи кульки, щоб вони підрум'янилися з усіх боків. Додати вино, помідори, томатну пасту, ще солі і перцю і готувати на середньому або слабкому вогні близько 15-и хвилин. М'ясні кульки треба часом перевертати і поливати соусом, щоб вони залишалися соковитими.

М'ясні кульки з чорізо - фото крок 3 3. Поки м'ясні кульки готуються, розігріти духовку до 180 градусів. Свинячу ковбасу чорізо нарізати кружечками, але дуже тонко. Викласти ковбасу на деко і поставити в духовку на 5 хвилин. Уважно стежте за ковбасою, вона може пригоріти. Коли м'ясні кульки будуть готові, викласти їх на тарілку і покласти шматочок запеченої ковбаски на кожен з них. М'ясні кульки можна приготувати заздалегідь і розігріти в мікрохвильовці. Чоризо запікати слід прямо перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

М'ясні кульки в духовці

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясні кульки з чорізо wineglass.com.ua') as relev FROM links ...' at line 1

Одне з найулюбленіших страв моїх дітей — м'ясні кульки в духовці. Готуються вони на диво швидко і просто, проте їх смак — це щось божественне! опис приготування: Як приготувати м'ясні кульки в духовці? Для цього: 1. Відварюємо рис в підсоленій воді, так, щоб він не розвалився, я зазвичай трохи...

М'ясні рулетики з чорносливом

М'ясні рулетики з чорносливом

Щоб здивувати гостей або своїх домочадців можна приготувати що-небудь зовсім просте, але дуже смачне. І рецепт м'ясних рулетиків з чорносливом з фото Вам в цьому допоможе, спробуйте! опис приготування: Мені захотілося на свято приготувати що-небудь незвичайне, я взяла класичний рецепт м'ясних ...

М'ясні рулетики з грушею

М'ясні рулетики з грушею

Делікатесне блюдо за рецептом, побаченому в телепередачі. М'ясні рулетики з грушею — дуже просте в приготуванні, але вишукане за смаком гаряче блюдо для будь-якого святкового столу. опис приготування: Рецепт м'ясних рулетиків з грушею я побачив в одній телевізійної кулінарної передачі. Ідея ме...

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

У новорічний вечір хочеться почати святкувати якомога швидше, але приготування забирає велику чать часу. Тому я стала шукати варіанти як це виправити. А майонез # маху мені в цьому допоміг. опис приготування: Такі млинці обов'язково присутні на нашому новорічному столі. Готуються вони з доступ...

М'ясні їжачки з рисом

М'ясні їжачки з рисом

Рецепт страви, як приготувати м'ясні їжачки з рисом, неймовірно простий і легкий. За один раз можна зробити велику кількість їжачків, яких вистачить на довгий час. До столу їжачки подають гарячими. опис приготування: Для приготування можна використовувати будь-яке м'ясо: курка, свинина, ялович...