Рецепт Печиво «мушлі»

Рецепт Печиво «мушлі»
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Смак цього печива знайомий з дитинства! ніжне зовні, таке м'яке всередині. Пропоную вам рецепт оригінального печива у формі черепашки, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл.

опис приготування:

Забавні «черепашки-печеньки» готувати дуже просто. Досить придбати прості інгредієнти, які ви легко знайдете в будь-якому магазині. В якості начинки використовуйте волоські горіхи і родзинки. При подачі можете прикрасити цукровою пудрою (на ваш розсуд, звичайно ж).

  • яйця— 4 штуки
  • Олія— 100 грам
  • крем— 200 грам
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • Ізюм, грецькі горіхи— За смаком
  • цукор— 200 грам
  • Цукрова пудра для посипання— За смаком
1 Борошно і вершкове масло перетріть до утворення крихти. Додайте в суміш сметану, яєчні жовтки і розпушувач. замісити тісто, потім розділіть його на маленькі кульки. Поставте в холодильник на 30 хвилин.

2 Збийте яєчні білки з цукром до утворення піни.

3 Вийміть тісто з холодильника. З кожної кульки розкачайте невеликий кружечок, в центр викладіть одну чайну ложку збитого білка, зверху покладіть волоський горіх і родзинки (3-4 штучки).

4 Тепер вам потрібно скласти кружечок тісто навпіл, потім знову навпіл (тільки защипувати не потрібно!).

5 Випікайте печиво при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. При випічці тісто має прийняти форму черепашки.

6 Готове печиво посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво «мушлі» з merengoy

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...