Рецепт Печиво «Поросята» на новий рік
Десерт на Новий рік Свині обов'язково повинен бути на столі! Приготуйте з дітьми забавне печиво у вигляді поросят і порадуйте всю сім'ю!
опис приготування:
Поросята у нас будуть засмаглі й не дуже! Додатково нам знадобляться круглі форми для печива різних діаметрів, трубочка для пиття. Також я використовувала форму у вигляді бумеранга, за допомогою якої робила вушка, але це зовсім необов'язково. Можна вирізати прості трикутники для вушок або придумати щось інше, процес досить творчий! Більш детально, як приготувати печиво "; Поросята" на Новий рік розповім в покроковому рецепті.
- Борошно пшеничне— 250 грам
- Цукрова пудра— 100 грам
- Какао-порошок— 30 грам
- крем— 60 грам
- Вершкове масло— 120 грам(кімнатної температури)
- цукор ванільний— 10 грам
- білок яйця— 1 штука(для приклеювання декору)
Тісто зручніше відразу замішувати в двох різних ємностях. борошно, какао і цукрову пудру обов'язково просівають. В одній мисці змішайте: 120 грам борошна, какао і 50 грам цукрової пудри. У другій: 150 грам борошна і 50 грам цукрової пудри. Ванільний цукор теж розділіть навпіл.
У кожну миску додайте по 30 грам сметани і по 60 грам м'якого вершкового масла. Замісити м'яке світле і темне тісто. Якщо тісто липне, додайте ще трохи борошна, якщо ж, навпаки, не скочується в кулю, то додайте ще трохи сметани. Кожен шар загорніть в пакет і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Після закінчення часу розкачайте тісто в пласт 0,5 см завтовшки і за допомогою формочок приготуйте поросят. Дірочки в п'яті робіть за допомогою трубочки для напоїв. Очі скачайте у вигляді кульок зі шматочків тесту.
Перед тим як укладати декор (трохи вдавлюючи) на основне коло печива, змастіть печиво білком за допомогою кулінарної кисті. Під час випікання декор приклеїться до печива і буде міцно триматися. Підготовлене печиво поставте на 15-16 хвилин в духовку при температурі 180-190 градусів.
Наші чарівні поросята готові! Остигнуло печиво зберігайте в добре закритій коробці або пакеті.
Щасливого Нового року та приємного чаювання!
Подібні рецепти
Рагу з телятини з овочами
Піцу готую часто, але найчастіше вона класична. Вирішила приготувати піцу на Новий рік, оформивши її по-новорічному. Піца в формі ялинки не кожен раз зустрічається. Це смачно і красиво. опис приготування: Що таке піца на Новий рік? Як ви її собі уявляєте? Я пропоную свій варіант. Як же приготу...
Канапе на Новий рік
На новорічному столі головне — прохолодні напої. Традиційні закуски бути повинні, звичайно, але хочеться розбавити їх новими. Пропоную кілька варіантів канапе на Новий рік. яскраво, смачно, по-новому! пробуйте! опис приготування: До Нового року почала готуватися заздалегідь. У розумі собі меню...
Новий салат з крабовими паличками
Завжди в свята хочеться пригостити своїх рідних, друзів і близьких чимось дуже смачним і цікавим. У цьому салаті незвичайне і дуже вишукане поєднання інгредієнтів. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Щороку ми з трепетом готуємо на святковий стіл різні закуски, салати та гарячі стр...
Новий тірамісу
Це новий рецепт тірамісу, трохи легше і смачніше. кількість порцій: 10 Сир Маскарпоне— 250 грам вершки— 250 грам цукрова пудра— 100 грам яйця— 2 штуки Амаретто— 5 Ст. ложок холодну каву— 200 мілілітрів печиво Дамські пальчики— 24 штук какао-порошку— 1 Ст. ложка У миску додати 250 г маскарп...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...