Рецепт М'ясні кишеньки з грибами

Рецепт М'ясні кишеньки з грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже класний варіант святкового гарячого блюда хочу запропонувати вам на замітку. Перед вами нескладний спосіб, як приготувати м'ясні кишеньки з грибами, покрокові детальними рекомендаціями.

опис приготування:

Цей рецепт поєднує в собі два класичних і улюблених багатьма продукту. Фаршировані відбивні чудово підійдуть не тільки для святкового меню, але і в якості обіду або вечері для всієї родини. Навіть якщо ви ніколи не готували подібне блюдо, Не бійтеся, процес зовсім нескладний, так що у вас все обов'язково вийде! У начинку в даному випадку використовується крем-сир, але ви можете взяти і просто твердий сир.

  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • гриби— 5-6 штук
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 1-3 зубчиків
  • Крем-сир— 120 грам
  • Твердий сир— 2 Ст. ложки
  • Панірувальні сухарі— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Сіль і спеції— За смаком
М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 1 1. На сковороді розігрійте олію і обсмажте до золотистого кольору нарізану кубиками цибулю. Тим часом вимийте, обсушити і подрібніть гриби. Додайте до цибулі.

М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 2 2. смажте, помішуючи, хвилин 5.

М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 3 3. Додайте крем-сир і акуратно перемішайте. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте спеції: паприка, чебрець, орегано і т. d.

М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 4 4. Додайте в начинку панірувальні сухарі і тертий на дрібній тертці твердий сир (в даному випадку Пармезан). Перемішайте до однорідності і все, начинка готова.

М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 5 5. Вимийте і висушіть м'ясо. Гострим ножем зробіть надрізи, щоб вийшли кишеньки.

М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 6 6. Акуратно заповніть кишеньки начинкою.

М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 7 7. Закріпіть зубочистками краю. Зверху присипте сіллю і спеціями.

М'ясні кишеньки з грибами - фото крок 8 8. Викладіть м'ясо на розігріту сковороду і на сильному вогні обсмажте по парі хвилин до рум'яності. Після приберіть в розігріту духовку і запікайте до готовності хвилин 30 при температурі 200 градусів.

Подібні рецепти

М'ясні зрази з грибами

Гусь з яблуками

М'ясні зрази з грибами — гідна альтернатива приївся котлет. Простий рецепт м'ясних зраз з грибами нітрохи не складніше методики приготування котлет, проте страва виходить більш цікаве. опис приготування: Не знаю, як ви, а я до котлет ставлюся дуже холодно. ймовірно, в дитинстві мене перегодува...

М'ясні рулетики з чорносливом

М'ясні рулетики з чорносливом

Щоб здивувати гостей або своїх домочадців можна приготувати що-небудь зовсім просте, але дуже смачне. І рецепт м'ясних рулетиків з чорносливом з фото Вам в цьому допоможе, спробуйте! опис приготування: Мені захотілося на свято приготувати що-небудь незвичайне, я взяла класичний рецепт м'ясних ...

М'ясні рулетики з грушею

М'ясні рулетики з грушею

Делікатесне блюдо за рецептом, побаченому в телепередачі. М'ясні рулетики з грушею — дуже просте в приготуванні, але вишукане за смаком гаряче блюдо для будь-якого святкового столу. опис приготування: Рецепт м'ясних рулетиків з грушею я побачив в одній телевізійної кулінарної передачі. Ідея ме...

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

У новорічний вечір хочеться почати святкувати якомога швидше, але приготування забирає велику чать часу. Тому я стала шукати варіанти як це виправити. А майонез # маху мені в цьому допоміг. опис приготування: Такі млинці обов'язково присутні на нашому новорічному столі. Готуються вони з доступ...

М'ясні їжачки з рисом

М'ясні їжачки з рисом

Рецепт страви, як приготувати м'ясні їжачки з рисом, неймовірно простий і легкий. За один раз можна зробити велику кількість їжачків, яких вистачить на довгий час. До столу їжачки подають гарячими. опис приготування: Для приготування можна використовувати будь-яке м'ясо: курка, свинина, ялович...