Рецепт Кай Джі Му Sap

Рецепт Кай Джі Му Sap
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 35 хв.
Перед вами рецепт приготування Кай Джі Му Сап! Це таке блюдо тайської кухні, яке подобається і гурманам, і просто тим, хто не проти ситно поїсти: фарш, рис і яйця тут дуже цікаво з'єднали!

опис приготування:

розповім, як приготувати Кай Джі Му Сап в домашніх умовах. страва, як мені здається, нагадує одночасно і запіканку, і звичайний омлет, але все ж має і свої особливості, які, власне, і виділяють його серед інших. Зазвичай я згадую про цей простий рецепт в ті вечори, коли їсти після роботи хочеться дуже терміново, а вдома нічого готового немає. Це швидке і просте ситне блюдо прийде на допомогу!

  • рис бурий— 50 грам(якщо берете відварений, то потрібно 100 грамів)
  • фарш свинячий— 200 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
  • Цибуля— 1 штука
  • олія кунжутна— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Чайна ложка(невеликий шматочок)
  • морква— 1 штука
Кай Джі Му Sap - фото крок 1 1. Рис ретельно промиємо, поки вода не стане повністю прозорою, потім відцідити і зваримо, як зазначено на упаковці.

Кай Джі Му Sap - фото крок 2 2. Розігріємо кунжутне масло, обсмажити на ньому подрібнену цибулю, морква і фарш, спеції додаємо до смаку. Коли піде зайва рідина, додамо готовий рис і масло, обсмажити все разом.

Кай Джі Му Sap - фото крок 3 3. Окремо збиваємо до однорідності яйця з соєвим соусом і спеціями. Цю суміш додамо до готової домішки зі сковороди, розрівняти по дну - і прямо в сковорідці можна відправляти запікатися в духовку.

Кай Джі Му Sap - фото крок 4 4. Я запікала декількома партіями, розрівнюючи корж по дну форми. готувала при 200 градусах 10 хвилин. От і все!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт домашнього безе

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...