Рецепт Карамельне фондю

Рецепт Карамельне фондю
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт карамелеве фондю — приготування фондю з карамеллю, молоком, ромом і ваніллю. Десерт дуже популярний в Швейцарії і Австрії.

опис приготування:

У середній сковороді на середньому вогні розтопити цукровий пісок, безперервно помішуючи. У невеликій мисці збити ром з кукурудзяним крохмалем. У мисці на середньому вогні збивати молоко і яєчні жовтки протягом 30 секунд. Додати суміш кукурудзяного крохмалю і рома, постійно помішуючи. Додати розплавлений цукор і півсклянки окропу.

Вилити суміш в пароварку і готувати протягом 15 — 20 хвилин. Додати ванільний екстракт і перемішати. Вилити фондю в спеціальний посуд (продається як в наборах, так і окремо). Подавати фондю з полуницею скибочками лайма, банан або ZEFIRO.


  • яєчних жовтки— 4 штуки
  • теплого молока— 2 склянки
  • цукрового піску— 2 склянки
  • окропу— 1/2 склянки
  • ром— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
У середній сковороді на середньому вогні розтопити цукровий пісок, безперервно помішуючи. У невеликій мисці збити ром з кукурудзяним крохмалем. У мисці на середньому вогні збивати молоко і яєчні жовтки протягом 30 секунд. Додати суміш кукурудзяного крохмалю і рома, постійно помішуючи. Додати розплавлений цукор і півсклянки окропу.

Вилити суміш в пароварку і готувати протягом 15 — 20 хвилин. Додати ванільний екстракт і перемішати. Вилити фондю в спеціальний посуд (продається як в наборах, так і окремо). Подавати фондю з полуницею скибочками лайма, банан або ZEFIRO.


Подібні рецепти

Карамельне яблуко

Сирний пиріг з хрусткою скоринкою

Досить оригінальним і, що найголовніше, низькокалорійним десертом є яблуко в карамелі. Виходить дуже цікаве поєднання смаків і текстур. Яблуко кисле і м'яке, а карамель - солодка. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати карамелеве яблуко, то цей рецепт - то, що вам потрібно. Такий д...

М'ясне фондю

М'ясне фондю

м'ясне фондю, також відоме як фондю Bourguignonne, — це різного розміру шматки ніжного м'яса в гарячому маслі. м'ясне фондю, як правило, подається з різними соусами на вибір. опис приготування: Обрізати жир і сухожилля від яловичини і розрізати м'ясо на шматки 2 см. Обернути м'ясо паперовим ру...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...