Рецепт Капустяна запіканка з фаршем
Хочете спробувати щось новеньке, але витрачатися в ваші плани не входить? Тоді це блюдо саме для вас! Приготувати капустяну запіканку з фаршем легко, а смак порадує своєю незвичністю.
опис приготування:
Мені особисто це блюдо дуже подобається своїми смаковими якостями, воно виходить дуже соковитим, і навіть якщо ви не дуже любите капусту, слідуючи цьому простому рецептом капустяної запіканки з фаршем, ви зробите її м'якою і ніжною. приступимо:
1. Для початку підготуємо наші складові. Фарш ставимо розморожувати. Цибуля, капусту і моркву подрібнюємо, але не змішуємо поки. А яйця злегка збиваємо в чашці.
2. Ставимо грітися дві сковороди з маслом. На одній обсмажуємо цибулю до м'якого стану, а на іншій — морквину до готовності.
3. Тепер до цибулі додамо фарш, під кришкою смажимо приблизно 15 хвилин. А до моркви, відповідно, додамо капусту, і на маленькому вогні тушкуємо її, додавши трохи води.
4. солимо, перчимо і додаємо спеції в обидві сковороди. перемішуємо. Ставимо розігріватися духовку.
5. Тепер для нашої капустяної запіканки з фаршем в домашніх умовах в форму для запікання викладаємо приблизно половину капустяної суміші, і промазуємо сметаною.
6. Зверху викладаємо фарш, і заливаємо його нашими збитими яйцями. важливо, щоб фарш до цього часу був не дуже гарячою — тоді яйця відразу ж згорнуться.
7. Викладаємо на фарш решту капусти, і заливаємо все це справа сметаною. Посипаємо зеленню або тертим сиром — у кого що в господарстві є, і — в розігріту духовку приблизно на сорок хвилин.
От і все! Такий ось рецепт приготування капустяної запіканки з фаршем сподобається і вам, і вашим гостям, і навіть якщо до цього хтось ніс ділків від капусти, впевнена, ви поміняєте свою думку
- капуста білокачанна— 1 штука
- фарш— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- яйця— 2 штуки
- крем— 400 грам
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки(2 ст. L. — для фаршу,
2 ст. L. — для капусты.)
1. Для початку підготуємо наші складові. Фарш ставимо розморожувати. Цибуля, капусту і моркву подрібнюємо, але не змішуємо поки. А яйця злегка збиваємо в чашці.
2. Ставимо грітися дві сковороди з маслом. На одній обсмажуємо цибулю до м'якого стану, а на іншій — морквину до готовності.
3. Тепер до цибулі додамо фарш, під кришкою смажимо приблизно 15 хвилин. А до моркви, відповідно, додамо капусту, і на маленькому вогні тушкуємо її, додавши трохи води.
4. солимо, перчимо і додаємо спеції в обидві сковороди. перемішуємо. Ставимо розігріватися духовку.
5. Тепер для нашої капустяної запіканки з фаршем в домашніх умовах в форму для запікання викладаємо приблизно половину капустяної суміші, і промазуємо сметаною.
6. Зверху викладаємо фарш, і заливаємо його нашими збитими яйцями. важливо, щоб фарш до цього часу був не дуже гарячою — тоді яйця відразу ж згорнуться.
7. Викладаємо на фарш решту капусти, і заливаємо все це справа сметаною. Посипаємо зеленню або тертим сиром — у кого що в господарстві є, і — в розігріту духовку приблизно на сорок хвилин.
От і все! Такий ось рецепт приготування капустяної запіканки з фаршем сподобається і вам, і вашим гостям, і навіть якщо до цього хтось ніс ділків від капусти, впевнена, ви поміняєте свою думку
Подібні рецепти
Капустяна запіканка з фаршем в мультиварці
Рецепт приготування хот-дога з фаршем — більш вишуканий, якщо, звичайно, так можна говорити про закусках. З фаршем він виходить більш ситним, так що цілком може виступати смачною заміною обіду! опис приготування: Зазвичай хот-дог з фаршем я люблю урізноманітнити різними соусами і приправами. Я...
Кабачки, фаршировані курячим фаршем
Кожна господиня знає безліч рецептів з кабачків. цей овоч — частий гість на наших кухнях. Тому хочу поділитися рецептом моєї мами - фаршированими кабачками. Сподіваюся вам сподобається. опис приготування: З кабачків робимо своєрідні мисочки, з інших інгредієнтів робимо начинку, обсмажуючи на с...
Кабачки і баклажани з фаршем
Моя мама дуже любить баклажани і дуже часто їх готує, а мені завжди лінь їх обробляти перед приготуванням, вимочувати, обсмажувати. Саме для таких я і пропоную ледачу запіканку! опис приготування: Цілий рік на прилавках магазинів ми можемо бачити ці чудові корисні овочі — кабачок і баклажан! А...
Кабачки в клярі з фаршем
Кабачки в клярі з фаршем — прекрасне смачна страва, якщо ви хочете, щоб ваша сім'я їла більше овочів, то подібні рецепти просто знахідка. М'ясо і кляр завжди викликають захват і хороший апетит. опис приготування: Кабачки в клярі з фаршем тільки злегка обсмажте до золотистої скоринки, а потім ...
Каннеллоні з курячим фаршем
Каннеллоні - це італійські макарони великого діаметра. Готують їх звичайно в такий спосіб - фарширують, а потім запікають у духовці. Так ми і зробимо. А начинкою послужить смачненька курятина. опис приготування: Нам треба приготувати начинку для каннелоні, для цього фарш змішаємо зі спеціями, ...