Рецепт Камбала зі шпинатом і паприкою

Рецепт Камбала зі шпинатом і паприкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування запеченої камбали зі шпинатом, цибулею, мускатним горіхом, молоком, сиром пармезан і паприкою.

опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 170 градусів. Викласти шпинат в форму для випічки з антипригарним покриттям. Зверху покласти філе камбали.

У каструлі обсмажити цибулю в олії до золотистого кольору. Додати борошно, сіль, перець і мускатний горіх, перемішати. Повільно додати молоко. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 2 хвилин, поки соус не загусне. Залити філе камбали соусом, посипати сиром пармезан і паприкою. Випікати рибу в духовці протягом 20 хвилин до готовності.


  • шпинату— 600 грам
  • камбали— 450 грам
  • лука— 3 Ст. ложки
  • вершкового масла або маргарину— 2 Ст. ложки
  • борошна— 3 Ст. ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • перцю— 1/4 чайних ложки
  • мускатного горіха— 1/8 чайних ложки
  • сиру пармезан— 1 Ст. ложка
  • перець— 1/4 чайних ложки
Попередньо розігріти духовку до 170 градусів. Викласти шпинат в форму для випічки з антипригарним покриттям. Зверху покласти філе камбали.

У каструлі обсмажити цибулю в олії до золотистого кольору. Додати борошно, сіль, перець і мускатний горіх, перемішати. Повільно додати молоко. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 2 хвилин, поки соус не загусне. Залити філе камбали соусом, посипати сиром пармезан і паприкою. Випікати рибу в духовці протягом 20 хвилин до готовності.


Подібні рецепти

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Запечена камбала зі шпинатом і цибулею

Рецепт приготування запеченої камбали з грибами, зеленою цибулею, апельсиновим соком, соєвим соусом і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити форму для випікання маслом. Нарізати гриби і зелена цибуля. Викласти половину грибів і зеленого лука в форму дл...

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Рецепт приготування камбали з креветками і соусом зі сметани, імбиру, кропу і цибулі. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником і відкласти в сторону. Для приготування соусу в невеликій мисці перемішати разом майонезом, сметану, і...

Камбала з крабовим м'ясом

Камбала з крабовим м'ясом

Рецепт приготування запеченої камбали з крабовим м'ясом, чилі, крекер, петрушкою і паприкою. опис приготування: Промити і висушити камбалу. Видалити оболонку з м'яса краба і додати зелений перець, чилі, гірчицю, соус, сіль, перець, приправу Олд-Бей, кайенскийперець і крекери. У невеликій мисці...

Камбала з цибулею і сиром

Камбала з цибулею і сиром

Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, спаржею, сиром чеддер, мускатним горіхом і перцем кайенский. опис приготування: Відварити спаржу на пару до м'якості, близько 5 хвилин. Обсмажити цибулю до м'якості в 1 чайній ложці олії в сковороді. Посипати цибулю рівномірно на камбалу. поклад...

Камбала з морквою

Камбала з морквою

Рецепт приготування запеченої камбали з морквою, петрушкою, гірчицею і медом. опис приготування: Очистити моркву і нарізати соломкою. змішати морква, петрушку, оливкова олія, сіль і перець в формі для випічки. Накрити вощеного папером. Запікати в мікрохвильовій печі при 100% потужності 5 хвили...