Рецепт Камбала з крабовим м'ясом

Рецепт Камбала з крабовим м'ясом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування запеченої камбали з крабовим м'ясом, чилі, крекер, петрушкою і паприкою.

опис приготування:

Промити і висушити камбалу. Видалити оболонку з м'яса краба і додати зелений перець, чилі, гірчицю, соус, сіль, перець, приправу Олд-Бей, кайенскийперець і крекери. У невеликій мисці змішати яєчний білок і 1 столову ложку майонез. Додати в крабову суміш і добре перемішати. Полити філе камбали з розрізаною боку розтопленим маслом.

Покласти філе камбали в змащену маслом форму для випічки, а зверху викласти крабову суміш. Полити маслом зверху.

Випікати при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин. Змішати яєчний жовток і залишився майонез. Вилити суміш на філе і посипати паприкою. Збільшити температуру до 220 градусів і випікати ще 6 хвилин, до золотистого кольору.


  • філе камбали— 650 грам
  • зеленого перцю— 5.5 чайних ложки
  • чилі— 5.5 чайних ложки
  • сухої гірчиці— 1/4 чайних ложки
  • Вустершірского соусу— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • перцю— 1/8 чайних ложки
  • приправы Олд-Бэй— 1/4 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1 щіпка
  • соленых крекера— 4 штуки
  • яйце— 1 штука
  • майонез— 6 Ст. ложок
  • петрушки— 1 Ст. ложка
  • масла— 1/4 склянки
  • перець— 1/4 чайних ложки
Промити і висушити камбалу. Видалити оболонку з м'яса краба і додати зелений перець, чилі, гірчицю, соус, сіль, перець, приправу Олд-Бей, кайенскийперець і крекери. У невеликій мисці змішати яєчний білок і 1 столову ложку майонез. Додати в крабову суміш і добре перемішати. Полити філе камбали з розрізаною боку розтопленим маслом.

Покласти філе камбали в змащену маслом форму для випічки, а зверху викласти крабову суміш. Полити маслом зверху.

Випікати при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин. Змішати яєчний жовток і залишився майонез. Вилити суміш на філе і посипати паприкою. Збільшити температуру до 220 градусів і випікати ще 6 хвилин, до золотистого кольору.


Подібні рецепти

Паста з крабовим м'ясом і зеленню

Вегетаріанська згущене молоко

Рецепт приготування італійської пасти з крабовим м'ясом, вершками, петрушкою, зеленою цибулею і сиром пармезан. опис приготування: У сковороду влити курячий бульйон і біле вино, перемішати. варити, поки маса не зменшиться до 1/3 склянки. Зняти з вогню і додати масло, оцет і вершки, постійно по...

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Рецепт приготування запеченої камбали з грибами, зеленою цибулею, апельсиновим соком, соєвим соусом і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити форму для випікання маслом. Нарізати гриби і зелена цибуля. Викласти половину грибів і зеленого лука в форму дл...

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Рецепт приготування камбали з креветками і соусом зі сметани, імбиру, кропу і цибулі. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником і відкласти в сторону. Для приготування соусу в невеликій мисці перемішати разом майонезом, сметану, і...

Камбала з цибулею і сиром

Камбала з цибулею і сиром

Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, спаржею, сиром чеддер, мускатним горіхом і перцем кайенский. опис приготування: Відварити спаржу на пару до м'якості, близько 5 хвилин. Обсмажити цибулю до м'якості в 1 чайній ложці олії в сковороді. Посипати цибулю рівномірно на камбалу. поклад...

Камбала з морквою

Камбала з морквою

Рецепт приготування запеченої камбали з морквою, петрушкою, гірчицею і медом. опис приготування: Очистити моркву і нарізати соломкою. змішати морква, петрушку, оливкова олія, сіль і перець в формі для випічки. Накрити вощеного папером. Запікати в мікрохвильовій печі при 100% потужності 5 хвили...