Рецепт Камбала з цибулею і сиром

Рецепт Камбала з цибулею і сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, спаржею, сиром чеддер, мускатним горіхом і перцем кайенский.

опис приготування:

Відварити спаржу на пару до м'якості, близько 5 хвилин. Обсмажити цибулю до м'якості в 1 чайній ложці олії в сковороді. Посипати цибулю рівномірно на камбалу. покладіть 3 спаржі хрест-навхрест на кожне філе і згорнути рулетом. Закріпити рибне філе зубочисткою і викласти у змащену маслом форму для випічки.

розтопити залишилися 2 чайні ложки вершкового масла в маленькій каструлі. Додати борошно і варити, помішуючи, протягом хвилини. Поступово додати молоко і продовжувати варити, помішуючи, поки соус не почне густіти. Додати сир, сіль, чорний перець і 1-2 щіпки кайенского перцю.

Залити соусом рибу і посипати трохи мускатним горіхом. Запікати в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці протягом 20 хвилин.


  • лука— 1/2 склянки
  • масла або маргарину— 3 чайних ложки
  • камбали— 6 штук
  • спаржі— 18 штук
  • борошна— 2 чайних ложки
  • молока— 1 Склянка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • чорного перцю— 1/8 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1 Чайна ложка
  • мускатного горіха— 1 Чайна ложка
Відварити спаржу на пару до м'якості, близько 5 хвилин. Обсмажити цибулю до м'якості в 1 чайній ложці олії в сковороді. Посипати цибулю рівномірно на камбалу. покладіть 3 спаржі хрест-навхрест на кожне філе і згорнути рулетом. Закріпити рибне філе зубочисткою і викласти у змащену маслом форму для випічки.

розтопити залишилися 2 чайні ложки вершкового масла в маленькій каструлі. Додати борошно і варити, помішуючи, протягом хвилини. Поступово додати молоко і продовжувати варити, помішуючи, поки соус не почне густіти. Додати сир, сіль, чорний перець і 1-2 щіпки кайенского перцю.

Залити соусом рибу і посипати трохи мускатним горіхом. Запікати в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці протягом 20 хвилин.


Подібні рецепти

Камбала з помідорами, цибулею і маслинами

Мариновані яблука на зиму

Рецепт приготування запеченої камбали з помідорами, цибулею, білим вином, maslinami, kapersami, базиліком і сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. нарізати цибулю, часник, маслини і половину базиліка. У каструлі довести воду до кипіння. Додати помідори в киплячу ...

Камбала з сиром

Камбала з сиром

Камбала з сиром рецепт приготування запеченої риби з сиром пармезан, вершковим маслом, майонезом, лимонним соком і зеленою цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку. Дрібно нарізати зелений лук. Викласти камбалу в змащену маслом невелику форму для випічки. Скропити рибу лимонним...

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Рецепт приготування запеченої камбали з грибами, зеленою цибулею, апельсиновим соком, соєвим соусом і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити форму для випікання маслом. Нарізати гриби і зелена цибуля. Викласти половину грибів і зеленого лука в форму дл...

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Рецепт приготування камбали з креветками і соусом зі сметани, імбиру, кропу і цибулі. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником і відкласти в сторону. Для приготування соусу в невеликій мисці перемішати разом майонезом, сметану, і...

Камбала з крабовим м'ясом

Камбала з крабовим м'ясом

Рецепт приготування запеченої камбали з крабовим м'ясом, чилі, крекер, петрушкою і паприкою. опис приготування: Промити і висушити камбалу. Видалити оболонку з м'яса краба і додати зелений перець, чилі, гірчицю, соус, сіль, перець, приправу Олд-Бей, кайенскийперець і крекери. У невеликій мисці...