Рецепт Камбала з грибами і апельсиновим соком

Рецепт Камбала з грибами і апельсиновим соком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування запеченої камбали з грибами, зеленою цибулею, апельсиновим соком, соєвим соусом і петрушкою.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити форму для випікання маслом. Нарізати гриби і зелена цибуля.

Викласти половину грибів і зеленого лука в форму для випічки. Додати камбалу і посипати італійської приправою, сіллю і перцем. Посипати філе залишилися зеленою цибулею і грибами.

змішати вино, апельсиновий сік, шеррі, оливкова олія і соєвий соус. Полити сумішшю рибу. Накрити алюмінієвою фольгою і запікати протягом 40 хвилин. Вийняти рибу з духовки, розкрити і посипати петрушкою. Подавати відразу ж.

  • грибів— 220 грам
  • зеленого лука— 6 штук
  • філе камбали— 220 грам
  • італійської приправи— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • білого вина— 1/2 склянки
  • сухого хересу— 3 Ст. ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 1/4 чайних ложки
  • петрушки— 2 Ст. ложки
Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити форму для випікання маслом. Нарізати гриби і зелена цибуля.

Викласти половину грибів і зеленого лука в форму для випічки. Додати камбалу і посипати італійської приправою, сіллю і перцем. Посипати філе залишилися зеленою цибулею і грибами.

змішати вино, апельсиновий сік, шеррі, оливкова олія і соєвий соус. Полити сумішшю рибу. Накрити алюмінієвою фольгою і запікати протягом 40 хвилин. Вийняти рибу з духовки, розкрити і посипати петрушкою. Подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Огірки з яблучним соком на зиму

Салат з відвареної курячої грудкою

Оригінально і незвично, готуємо огірки з яблучним соком на зиму — без оцту! Подавати такі огірочки можна до будь-якої страви. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Приготуємо сьогодні оригінальну закуску — огірки з яблучним соком на зиму. Яблучний сік — відмінний консервант, він викорис...

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Рецепт приготування камбали з креветками і соусом зі сметани, імбиру, кропу і цибулі. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником і відкласти в сторону. Для приготування соусу в невеликій мисці перемішати разом майонезом, сметану, і...

Камбала з крабовим м'ясом

Камбала з крабовим м'ясом

Рецепт приготування запеченої камбали з крабовим м'ясом, чилі, крекер, петрушкою і паприкою. опис приготування: Промити і висушити камбалу. Видалити оболонку з м'яса краба і додати зелений перець, чилі, гірчицю, соус, сіль, перець, приправу Олд-Бей, кайенскийперець і крекери. У невеликій мисці...

Камбала з цибулею і сиром

Камбала з цибулею і сиром

Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, спаржею, сиром чеддер, мускатним горіхом і перцем кайенский. опис приготування: Відварити спаржу на пару до м'якості, близько 5 хвилин. Обсмажити цибулю до м'якості в 1 чайній ложці олії в сковороді. Посипати цибулю рівномірно на камбалу. поклад...

Камбала з морквою

Камбала з морквою

Рецепт приготування запеченої камбали з морквою, петрушкою, гірчицею і медом. опис приготування: Очистити моркву і нарізати соломкою. змішати морква, петрушку, оливкова олія, сіль і перець в формі для випічки. Накрити вощеного папером. Запікати в мікрохвильовій печі при 100% потужності 5 хвили...