Рецепт Гострі крила

Рецепт Гострі крила
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Курячі крильця вже давно стали улюбленою закускою до пива, а також відмінним варіантом страви для природи. Вони недорогі і швидко готуються. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати гострі крила.

опис приготування:

Купити гострі курячі крильця можна в магазині, однак ніщо не зрівняється зі смаком тих, що приготовлені з любов'ю і в домашніх умовах. Рецепт такого блюда дуже простий, а продукти доступні і недорогі. Такі крильця потрібно їсти гарячими з томатним соусом або кетчупом, а також можна подати до них свіжі овочі, овочі-гриль і легкий салат.

  • Курячі крильця— 15 штук
  • Соняшникова олія— 1 Ст. ложка
  • соус чилі— 60 мілілітрів
  • борошно— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 50 грам
  • оцет столовий— 1 Ст. ложка
  • вустерширський соус— 0,5 чайних ложки
  • Каєнський перець— 0,5 чайних ложки
  • часниковий порошок— 0,5 чайних ложки
  • табаско— 3-4 капель
  • сіль, перець— За смаком
гострі крила - фото крок 1 1. Курячі крильця очищаємо від пір'я, моєму і розрізаємо на 3 частини по сухожиль (найменшу не використовуємо). Витираємо їх паперовим рушником і перекладаємо в миску, солимо і перчимо, додаємо олію, 10 мілілітрів соусу чілі, перемішуємо.

гострі крила - фото крок 2 2. У пакет насипаємо борошно, кладемо крильця і ​​перемішуємо. Деко змащуємо олією або застилає пергаментом, викладаємо в один шар крильця, відправляємо їх в розігрітий до 180 градусів духовку на півгодини.

гострі крила - фото крок 3 3. через 30 хвилин дістаємо крила, перевертаємо їх і знову відправляємо на півгодини.

гострі крила - фото крок 4 4. Поки запікаємо крила, приготуємо соус: в сотейник додаємо соус чилі, шматочок масла, оцет, вустерширський соус, каєнський перець, часниковий порошок, табаско, відправляємо все на вогонь і доводимо до кипіння.

гострі крила - фото крок 5 5. Готові крила перекладаємо в миску, заливаємо соусом і перемішуємо. Відправляємо в духовку ще на 5-7 хвилин для освіти глянсовою скоринки. Готові крильця подаємо гарячими як закуску до пива, смачного!

Подібні рецепти

Гострі крила KFC

Крила індички в мультиварці

Ви теж любите ці чудові, милі і привабливі курячі крильця? Тоді цей рецепт для вас. щоб заощадити, я готую вдома. Виходить навіть смачніше! ось, як приготувати гострі крила kfc. опис приготування: Щоб приготувати хрусткі апетитні курячі крильця, необов'язково для цього спеціально їздити кожен ...

Смажені фаршировані гострі перчики

Смажені фаршировані гострі перчики

Смажені фаршировані гострі перчики для мене було щось нове. По перше, гострі, по-друге, розрізані навпіл, по-третє, посмажені на сковорідці. Я зазвичай робила по-іншому! Але досвід вдався! опис приготування: Смажені фаршировані гострі перчики все-таки я ризикую пропонувати тільки чоловікам. До...

Гострі баклажани з яловичиною

Гострі баклажани з яловичиною

швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...

Гострі бутерброди з креветками

Гострі бутерброди з креветками

Гострі бутерброди з креветками — це, мабуть, мій найулюбленіший рецепт від Джеймі Олівера. П'ять хвилин — і розкішна закуска на столі! опис приготування: Серед всіх закусок, які я коли-небудь готував для своїх гостей, найбільшим успіхом завжди користувалася і користується ця — гострі бутерброд...

Гострі баклажани на зиму

Гострі баклажани на зиму

Ця заготовка безумовно сподобається всім любителям баклажанів. просто готується, не вимагає стерилізації, зачарує своїм смаком Вас взимку. Обов'язково збережіть рецепт! опис приготування: рецепт традиційний, перевірений часом. Раджу точно дотримуватися рецептуру і тонкощі приготування. бакла...