Рецепт Жульєн з мовою і грибами в сметанному соусі

Рецепт Жульєн з мовою і грибами в сметанному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування жульєну з відвареного язика з печерицями, цибулею і соусом зі сметани і сиру.

опис приготування:

Жульєн з мовою і грибами займе гідне місце на святковому столі. Якщо у вас немає під рукою порційних жароміцних формочок для жульєну, запечіть жульен в булочках - вийде дуже незвично.

приготування:

Відварити яловичий язик в солоній воді. Коли мова буде готовий, обдати його холодною водою і очистити від шкірки. Нарізати мову тонкими смужками. Розігріти вершкове масло в сковороді. Викласти в сковороду мову і обсмажити. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати нарізані на шматочки гриби, подрібнену цибулю і обсмажити. В кінці часу приготування додати сіль, білий мелений перець і подрібнений часник. Щоб приготувати соус, розтопити вершкове масло в сковороді. Всипати борошно і перемішувати до отримання однорідної маси. Додати сметану і ретельно перемішати. Змастити жароміцні формочки для жульєну вершковим маслом. Викласти у формочки шарами крупно тертий сир, мова і гриби. Залити зверху сметанним соусом і посипати тертим сиром. Поставити форми в духовку і запікати до світло-коричневої скоринки. Подавати жульєн гарячим.


  • говяжьего языка— 300 грам
  • печериць— 300 грам
  • цибулини— 2 штуки
  • часнику— 2 зубчики
  • рослинна олія— За смаком
  • вершкове масло— За смаком
  • вершкове масло— За смаком
  • сіль і перець— За смаком
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки(соус)
  • борошна— 2 Ст. ложки(соус)
  • сметани— 100 грам(соус)
  • твердого сиру— 100 грам(соус)
Жульєн з мовою і грибами займе гідне місце на святковому столі. Якщо у вас немає під рукою порційних жароміцних формочок для жульєну, запечіть жульен в булочках - вийде дуже незвично.

приготування:

Відварити яловичий язик в солоній воді. Коли мова буде готовий, обдати його холодною водою і очистити від шкірки. Нарізати мову тонкими смужками. Розігріти вершкове масло в сковороді. Викласти в сковороду мову і обсмажити. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати нарізані на шматочки гриби, подрібнену цибулю і обсмажити. В кінці часу приготування додати сіль, білий мелений перець і подрібнений часник. Щоб приготувати соус, розтопити вершкове масло в сковороді. Всипати борошно і перемішувати до отримання однорідної маси. Додати сметану і ретельно перемішати. Змастити жароміцні формочки для жульєну вершковим маслом. Викласти у формочки шарами крупно тертий сир, мова і гриби. Залити зверху сметанним соусом і посипати тертим сиром. Поставити форми в духовку і запікати до світло-коричневої скоринки. Подавати жульєн гарячим.


Подібні рецепти

Кальмари з овочами в сметанному соусі

Паста з грибами в сметанному соусі

Рецепт приготування кальмарів з морквою, цибулею і соусом зі сметани, рослинного масла і муки. опис приготування: Кальмари з овочами і сметанним соусом - це дуже смачне і ніжне блюдо. приготування: обшпарити кальмарів, видалити поверхневу плівку і промити під холодною водою. Відварити кальмарі...

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі

Таке блюдо як тефтелі відомо всім. Найчастіше їх подають в різних столових, але спробуйте, як приготувати ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі будинку. Це буде нова позиція обіднього меню. опис приготування: Яловичину краще взяти жирну, щоб вийшло соковитіше. Крім солі в фарш за бажанням д...

Жульєн з грибами і баклажанами

Жульєн з грибами і баклажанами

Баклажани відмінно поєднуються з грибочками і чудово вписуються в загальну композицію цієї страви. Такий жульен виходить вельми вишуканим за смаком, тому вечеря з ним викличе масу захоплень. опис приготування: звичайно, в класичному варіанті жульєну немає ніяких баклажанів, але особисто я завж...

Жульєн з грибами класичний

Жульєн з грибами класичний

Жульєн - знамените гаряче блюдо французької кухні, яке полюбилося багатьма людьми. Головна фішка - це апетитна скоринка з сиру і заливки, яка утворюється при запіканні. Дуже апетитно! опис приготування: Багато на просторах мережі вже називають це гаряче блюдо російським, так як його часто готу...

Жульєн з грибами в мультиварці

Жульєн з грибами в мультиварці

Julien, приготований в мультиварці, не поступається за смаком побратимам, приготованим традиційним способом в духовці. Тільки сирна скоринка виходить трохи ніжніше. опис приготування: Жульєн з грибами в мультиварці готуйте так. Отварите курятину. подрібніть гриби, цибуля і відварене куряче м'я...