Рецепт Жульєн з мовою і грибами в сметанному соусі
Рецепт приготування жульєну з відвареного язика з печерицями, цибулею і соусом зі сметани і сиру.
опис приготування:
Жульєн з мовою і грибами займе гідне місце на святковому столі. Якщо у вас немає під рукою порційних жароміцних формочок для жульєну, запечіть жульен в булочках - вийде дуже незвично.
приготування:
Відварити яловичий язик в солоній воді. Коли мова буде готовий, обдати його холодною водою і очистити від шкірки. Нарізати мову тонкими смужками. Розігріти вершкове масло в сковороді. Викласти в сковороду мову і обсмажити. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати нарізані на шматочки гриби, подрібнену цибулю і обсмажити. В кінці часу приготування додати сіль, білий мелений перець і подрібнений часник. Щоб приготувати соус, розтопити вершкове масло в сковороді. Всипати борошно і перемішувати до отримання однорідної маси. Додати сметану і ретельно перемішати. Змастити жароміцні формочки для жульєну вершковим маслом. Викласти у формочки шарами крупно тертий сир, мова і гриби. Залити зверху сметанним соусом і посипати тертим сиром. Поставити форми в духовку і запікати до світло-коричневої скоринки. Подавати жульєн гарячим.
- говяжьего языка— 300 грам
- печериць— 300 грам
- цибулини— 2 штуки
- часнику— 2 зубчики
- рослинна олія— За смаком
- вершкове масло— За смаком
- вершкове масло— За смаком
- сіль і перець— За смаком
- вершкового масла— 2 Ст. ложки(соус)
- борошна— 2 Ст. ложки(соус)
- сметани— 100 грам(соус)
- твердого сиру— 100 грам(соус)
приготування:
Відварити яловичий язик в солоній воді. Коли мова буде готовий, обдати його холодною водою і очистити від шкірки. Нарізати мову тонкими смужками. Розігріти вершкове масло в сковороді. Викласти в сковороду мову і обсмажити. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати нарізані на шматочки гриби, подрібнену цибулю і обсмажити. В кінці часу приготування додати сіль, білий мелений перець і подрібнений часник. Щоб приготувати соус, розтопити вершкове масло в сковороді. Всипати борошно і перемішувати до отримання однорідної маси. Додати сметану і ретельно перемішати. Змастити жароміцні формочки для жульєну вершковим маслом. Викласти у формочки шарами крупно тертий сир, мова і гриби. Залити зверху сметанним соусом і посипати тертим сиром. Поставити форми в духовку і запікати до світло-коричневої скоринки. Подавати жульєн гарячим.
Подібні рецепти
Паста з грибами в сметанному соусі
Рецепт приготування кальмарів з морквою, цибулею і соусом зі сметани, рослинного масла і муки. опис приготування: Кальмари з овочами і сметанним соусом - це дуже смачне і ніжне блюдо. приготування: обшпарити кальмарів, видалити поверхневу плівку і промити під холодною водою. Відварити кальмарі...
Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі
Таке блюдо як тефтелі відомо всім. Найчастіше їх подають в різних столових, але спробуйте, як приготувати ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі будинку. Це буде нова позиція обіднього меню. опис приготування: Яловичину краще взяти жирну, щоб вийшло соковитіше. Крім солі в фарш за бажанням д...
Жульєн з грибами і баклажанами
Баклажани відмінно поєднуються з грибочками і чудово вписуються в загальну композицію цієї страви. Такий жульен виходить вельми вишуканим за смаком, тому вечеря з ним викличе масу захоплень. опис приготування: звичайно, в класичному варіанті жульєну немає ніяких баклажанів, але особисто я завж...
Жульєн з грибами класичний
Жульєн - знамените гаряче блюдо французької кухні, яке полюбилося багатьма людьми. Головна фішка - це апетитна скоринка з сиру і заливки, яка утворюється при запіканні. Дуже апетитно! опис приготування: Багато на просторах мережі вже називають це гаряче блюдо російським, так як його часто готу...
Жульєн з грибами в мультиварці
Julien, приготований в мультиварці, не поступається за смаком побратимам, приготованим традиційним способом в духовці. Тільки сирна скоринка виходить трохи ніжніше. опис приготування: Жульєн з грибами в мультиварці готуйте так. Отварите курятину. подрібніть гриби, цибуля і відварене куряче м'я...