Рецепт Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі
Таке блюдо як тефтелі відомо всім. Найчастіше їх подають в різних столових, але спробуйте, як приготувати ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі будинку. Це буде нова позиція обіднього меню.
опис приготування:
Яловичину краще взяти жирну, щоб вийшло соковитіше.
Крім солі в фарш за бажанням додайте перець або інші приправи.
У рецепті немає яєць, але тефтелі відмінно тримають форму, не розпадаються.
Соус робить їх ніжними, дуже смачними.
- яловичина— 1 кілограм
- Цибуля— 4 штуки
- Цибуля зелена— 100 грам
- хліб— 100 грам
- молоко— 200 мілілітрів
- сіль— За смаком
- паприка— 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова— 30 грам
- помідори— 3-4 штук
- крем 20% — 370 грам
- петрушка— 1 пучок
2. Цибуля і стрілки зеленої цибулі дрібно поріжте або подрібніть в блендері. Додайте до фаршу.
3. Білий хліб залийте молоком. Коли воно вбереться, перетріть хліб руками або блендером, відправте його до фаршу і добре перемішайте руками. Не забудьте посолити.
4. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи і залийте окропом на 10 секунд. злийте воду, зніміть з них шкірку і натріть на дрібній тертці або перебити блендером. Додати сіль, додайте паприку і соняшникової олії.
6. З фаршу сформуйте тюфтельки, обваляйте їх у борошні й обсмажте на сковороді з обох боків до золотистої скоринки. Усередині вони не повинні приготуватися.
7. На розпечену глибоку сковороду відправте помідори і 5 хвилин тушкуйте їх на середньому вогні. Потім додайте сметану і тушкуйте ще 5 хвилин.
8. У соус покладіть гілочку петрушки, потім викладіть тефтелі і тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою до готовності м'яса.
9. хвилин через 15 підлити трохи окропу, щоб він випаровувався, а тефтелі продуктів не пригорали.
10. Готуються тефтелі в соусі всього 30 хвилин. Присипте їх зеленню і подавайте з рисом або пюре.
Подібні рецепти
Тефтелі в томатно-вершковому соусі
Варіацій на тему реберець існує дуже і дуже багато, тому що саме слово "; реберця" дає розгулятися і фантазії, і апетиту. рекомендую прочитати, як приготувати реберця по моїм рецептом. опис приготування: Цей варіант зручний тим, що блюдо починаєш готувати з вечора, а вранці за 5 хвилин доготов...
Ніжні пшоняна коржі
Ароматні коржі з пшоняної борошна - відмінне рішення для сніданку. Вони дуже гарні з маслом або джемом під чашку свіжого чаю. Спробуйте їх якомога швидше! опис приготування: Пишні легкі коржі з пшоняної борошна збагатять ваш стіл новим смаком і ароматом. Пшоно є рекордсменом серед круп за вмі...
Ніжні котлети з фаршу
Для всієї сім'ї готуємо соковиті і ароматні котлетки з дієтичного курячого фаршу. Дивимося прямо зараз рецепт приготування ніжних котлет з фаршу! опис приготування: Котлети з курки завжди готуються швидко, виходять легкими, але ситними. Для приготування ніжних котлет з фаршу нам знадобиться ку...
Ніжні курячі відбивні
Ніжні курячі відбивні я їла на дитячому дні народженні, куди нас запросили разом з онукою. Для дітей отбівнушкі були маленькі, для дорослих величезні. Всі їли їх із задоволенням і хвалили! опис приготування: Ніжні курячі відбивні просто тануть у роті. Їх дуже легко зробити. Фарш виходить рідки...
Ніжні відбивні з яловичини
вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте! опис приготування: Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. За...