Рецепт Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі

Рецепт Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Таке блюдо як тефтелі відомо всім. Найчастіше їх подають в різних столових, але спробуйте, як приготувати ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі будинку. Це буде нова позиція обіднього меню.

опис приготування:

Яловичину краще взяти жирну, щоб вийшло соковитіше.

Крім солі в фарш за бажанням додайте перець або інші приправи.

У рецепті немає яєць, але тефтелі відмінно тримають форму, не розпадаються.

Соус робить їх ніжними, дуже смачними.

  • яловичина— 1 кілограм
  • Цибуля— 4 штуки
  • Цибуля зелена— 100 грам
  • хліб— 100 грам
  • молоко— 200 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова— 30 грам
  • помідори— 3-4 штук
  • крем 20%  — 370 грам
  • петрушка— 1 пучок
Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 1 1. Наріжте м'ясо на середні шматки, подрібніть в м'ясорубці або блендері.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 2 2. Цибуля і стрілки зеленої цибулі дрібно поріжте або подрібніть в блендері. Додайте до фаршу.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 3 3. Білий хліб залийте молоком. Коли воно вбереться, перетріть хліб руками або блендером, відправте його до фаршу і добре перемішайте руками. Не забудьте посолити.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 4 4. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи і залийте окропом на 10 секунд. злийте воду, зніміть з них шкірку і натріть на дрібній тертці або перебити блендером. Додати сіль, додайте паприку і соняшникової олії.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 5 6. З фаршу сформуйте тюфтельки, обваляйте їх у борошні й обсмажте на сковороді з обох боків до золотистої скоринки. Усередині вони не повинні приготуватися.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 6 7. На розпечену глибоку сковороду відправте помідори і 5 хвилин тушкуйте їх на середньому вогні. Потім додайте сметану і тушкуйте ще 5 хвилин.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 7 8. У соус покладіть гілочку петрушки, потім викладіть тефтелі і тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою до готовності м'яса.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 8 9. хвилин через 15 підлити трохи окропу, щоб він випаровувався, а тефтелі продуктів не пригорали.

Дуже ніжні тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 9 10. Готуються тефтелі в соусі всього 30 хвилин. Присипте їх зеленню і подавайте з рисом або пюре.

Подібні рецепти

Ніжні карамелізовані реберця

Тефтелі в томатно-вершковому соусі

Варіацій на тему реберець існує дуже і дуже багато, тому що саме слово "; реберця" дає розгулятися і фантазії, і апетиту. рекомендую прочитати, як приготувати реберця по моїм рецептом. опис приготування: Цей варіант зручний тим, що блюдо починаєш готувати з вечора, а вранці за 5 хвилин доготов...

Ніжні пшоняна коржі

Ніжні пшоняна коржі

Ароматні коржі з пшоняної борошна - відмінне рішення для сніданку. Вони дуже гарні з маслом або джемом під чашку свіжого чаю. Спробуйте їх якомога швидше! опис приготування: Пишні легкі коржі з пшоняної борошна збагатять ваш стіл новим смаком і ароматом. Пшоно є рекордсменом серед круп за вмі...

Ніжні котлети з фаршу

Ніжні котлети з фаршу

Для всієї сім'ї готуємо соковиті і ароматні котлетки з дієтичного курячого фаршу. Дивимося прямо зараз рецепт приготування ніжних котлет з фаршу! опис приготування: Котлети з курки завжди готуються швидко, виходять легкими, але ситними. Для приготування ніжних котлет з фаршу нам знадобиться ку...

Ніжні курячі відбивні

Ніжні курячі відбивні

Ніжні курячі відбивні я їла на дитячому дні народженні, куди нас запросили разом з онукою. Для дітей отбівнушкі були маленькі, для дорослих величезні. Всі їли їх із задоволенням і хвалили! опис приготування: Ніжні курячі відбивні просто тануть у роті. Їх дуже легко зробити. Фарш виходить рідки...

Ніжні відбивні з яловичини

Ніжні відбивні з яловичини

вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте! опис приготування: Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. За...