Рецепт Жареные сморчки

Рецепт Жареные сморчки
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Зморшки - чудові гриби. Вони не тільки дуже смачні, але і, виявляється, зміцнюють очні м'язи. Так що їсти смажені сморчки — це не тільки смачно, але і корисно Ділюся рецептом!

опис приготування:

Це дуже простий рецепт приготування смажених зморшків. Пам'ятайте, що перед тим, як готувати сморчки, їх потрібно обов'язково почистити, промити і замочити в холодній воді мінімум на 1 час. Далі варити в підсоленій воді 20-25 хвилин. Відвар потрібно злити і тільки після цього готувати сморчки. На підготовку зморшків йде чимало часу, зате готуються вони швидко і просто, а смак страви компенсує витрату часу під час підготовки грибів. Ви не пошкодуєте!

  • Сморчки— 250 грам
  • лимон— 1 штука
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • зелень— За смаком(кріп, Зелена цибуля)
Жареные сморчки - фото крок 1 1. Спочатку робимо всі кроки з підготовки зморшків, зазначені в інструкції приготування. Оброблені сморчки нарізаємо шматочками, можна великими.

Жареные сморчки - фото крок 2 2. Потім кладемо гриби в киплячу воду і варимо ще 5-10 хвилин.

Жареные сморчки - фото крок 3 3. Відкидаємо на друшляк і віджимаємо. солимо, перчимо і скроплюємо лимонним соком.

Жареные сморчки - фото крок 4 4. Далі обсмажуємо сморчки на рослинній олії до утворення рум'яної скоринки.

Жареные сморчки - фото крок 5 5. Готові сморчки прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Жареные грибы со свининой

Російські булочки

Классическое сочетание мяса и грибов понравится любому человеку, даже самому отъявленному гурману. Особую пикантность добавляют чернослив и яблочко, которые отлично дополняют это блюдо. Спробуйте! опис приготування: Якщо вам цікаво, как приготовить жареные грибы со свининой, то просто прочитай...

Жареные кабачки с помидорами и сыром

Жареные кабачки с помидорами и сыром

Вкусное блюдо и отличная закуска на скорую руку. Я использую кавказский сыр — близкий родственник брынзы. опис приготування: Молодой кабачок надо нарезать кружочками, панировать и обжарить в масле. Затем смазываем кабачки соусом, додаємо помідор, базилік, сыр и подаем. Кавказский сыр— 100 гр...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...