Рецепт Відбивні з баранини

Рецепт Відбивні з баранини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Відбивні з баранини готуються дуже просто і під силу навіть недосвідченому кухареві. Та й що тут може бути складного - соковита баранина, ароматні спеції і гаряча сковорода. Бон апетит!

опис приготування:

Відбивні з баранини готуються дуже швидко. Натріть м'ясо сумішшю солі і спецій і обсмажте на добре розігрітій сковороді до коричневої скоринки. На одну сторону повинно йти 3,5-4 хвилини. Готове м'ясо відставте в тепле місце трохи потомитися. При бажанні можна приготувати цибульний соус, який відмінно доповнить відбивні. Для цього обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору, влийте бульйон і доведіть до кипіння. Додайте суміш крохмалю і води і варіть, помішуючи, до загустіння. На стіл подавайте відбивні з цибульним соусом. Смачного!

  • баранячі відбивні— 8 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • М'ясний бульйон— 1 Склянка
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • вода— 1 Ст. ложка
  • сушеного орегано— 0,5 чайних ложки
  • сушений чебрець— 0,5 чайних ложки
  • часниковий порошок— 0,5 чайних ложки
  • жир— За смаком(для смаження)
Відбивні з баранини - фото крок 1 Добре розігрійте сковороду.

Відбивні з баранини - фото крок 2 Добре натріть баранячі відбивні сіллю і спеціями.

Відбивні з баранини - фото крок 3 Обсмажте відбивні до рум'яної скоринки з двох сторін. На одну сторону повинно йти 3,5-4 хвилини.

Відбивні з баранини - фото крок 4 Дайте баранині трохи постояти в теплому місці. А поки приготуємо цибульний соус.

Відбивні з баранини - фото крок 5 Обсмажте нарізану цибулю протягом 3-4 хвилин.

Відбивні з баранини - фото крок 6 Влийте бульйон і доведіть до кипіння. Змішайте крохмаль і воду і додайте на сковороду. Варіть помішуючи до загустіння. На стіл подавайте відбивні з цибульним соусом.

Подібні рецепти

Південно-Африканська рагу з баранини

Відбивні з телятини з вершковим соусом

Покроковий рецепт приготування рагу з баранини. Африканська кухня. опис приготування: Мал— 250 грам баранина— 600 грам(нога) цибулина— 2 штуки часник— 3 зубчики чорнослив— 5 штук яблука— 2 штуки мигдаль— 2 Ст. ложки чилі— 1 штука куркума— 1 Чайна ложка каррі— 2 Ст. ложки листя лимона— 3 шту...

Ніжні відбивні з яловичини

Ніжні відбивні з яловичини

вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте! опис приготування: Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. За...

Гострі свинячі відбивні

Гострі свинячі відбивні

Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...

Відбивні з грудки

Відбивні з грудки

тим, хто любить легке біле м'ясо, я рекомендую відбивні з грудки! Вони відмінно підійдуть для буденного обіду і святкової вечері. Дуже смачні! Сподобаються і дорослим, і дітям. опис приготування: Відбивні з грудки можна подавати з будь-яким гарніром. Я чергую: іноді з рисом, іноді макаронами а...

Відбивні з індички в духовці

Відбивні з індички в духовці

звичайно, відбивні з індички в духовці в домашніх умовах готуються дуже просто — а як інакше? Я тільки такими рецептами з вами і ділюся! Цікавий смак і легкість в готуванні — рекомендую! опис приготування: Рецепт приготування відбивних з індички в духовці — для вас! смачне, соковите і завжди с...