Рецепт Відбивні з баранини
![Рецепт Відбивні з баранини](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_baranini__-150595.webp)
Відбивні з баранини готуються дуже просто і під силу навіть недосвідченому кухареві. Та й що тут може бути складного - соковита баранина, ароматні спеції і гаряча сковорода. Бон апетит!
опис приготування:
Відбивні з баранини готуються дуже швидко. Натріть м'ясо сумішшю солі і спецій і обсмажте на добре розігрітій сковороді до коричневої скоринки. На одну сторону повинно йти 3,5-4 хвилини. Готове м'ясо відставте в тепле місце трохи потомитися. При бажанні можна приготувати цибульний соус, який відмінно доповнить відбивні. Для цього обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору, влийте бульйон і доведіть до кипіння. Додайте суміш крохмалю і води і варіть, помішуючи, до загустіння. На стіл подавайте відбивні з цибульним соусом. Смачного!
- баранячі відбивні— 8 штук
- Цибуля— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
- М'ясний бульйон— 1 Склянка
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
- вода— 1 Ст. ложка
- сушеного орегано— 0,5 чайних ложки
- сушений чебрець— 0,5 чайних ложки
- часниковий порошок— 0,5 чайних ложки
- жир— За смаком(для смаження)
![Відбивні з баранини - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/otbivnie_iz_baranini__-150589.webp)
![Відбивні з баранини - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/otbivnie_iz_baranini__-150590.webp)
![Відбивні з баранини - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/otbivnie_iz_baranini__-150591.webp)
![Відбивні з баранини - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/otbivnie_iz_baranini__-150592.webp)
![Відбивні з баранини - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/otbivnie_iz_baranini__-150593.webp)
![Відбивні з баранини - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/otbivnie_iz_baranini__-150594.webp)
Подібні рецепти
![Південно-Африканська рагу з баранини](https://kuhari.com.ua/img/iujno-afrikanskoe_ragu_iz_baranini-7899.webp)
Відбивні з телятини з вершковим соусом
Покроковий рецепт приготування рагу з баранини. Африканська кухня. опис приготування: Мал— 250 грам баранина— 600 грам(нога) цибулина— 2 штуки часник— 3 зубчики чорнослив— 5 штук яблука— 2 штуки мигдаль— 2 Ст. ложки чилі— 1 штука куркума— 1 Чайна ложка каррі— 2 Ст. ложки листя лимона— 3 шту...
![Ніжні відбивні з яловичини](https://kuhari.com.ua/img/nejnie_otbivnie_iz_govyadini-483557.webp)
Ніжні відбивні з яловичини
вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте! опис приготування: Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. За...
![Гострі свинячі відбивні](https://kuhari.com.ua/img/ostrie_svinie_otbivnie-485300.webp)
Гострі свинячі відбивні
Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...
![Відбивні з грудки](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_grudki-74206.webp)
Відбивні з грудки
тим, хто любить легке біле м'ясо, я рекомендую відбивні з грудки! Вони відмінно підійдуть для буденного обіду і святкової вечері. Дуже смачні! Сподобаються і дорослим, і дітям. опис приготування: Відбивні з грудки можна подавати з будь-яким гарніром. Я чергую: іноді з рисом, іноді макаронами а...
![Відбивні з індички в духовці](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_indeiki_v_duhovke_-250314.webp)
Відбивні з індички в духовці
звичайно, відбивні з індички в духовці в домашніх умовах готуються дуже просто — а як інакше? Я тільки такими рецептами з вами і ділюся! Цікавий смак і легкість в готуванні — рекомендую! опис приготування: Рецепт приготування відбивних з індички в духовці — для вас! смачне, соковите і завжди с...