Рецепт Смажене філе тріски

Рецепт Смажене філе тріски
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Смажене філе тріски — черговий рецепт для швидкого, невигадливого, але досить смачного обіду або вечері. За цим же рецептом можна приготувати будь-яке інше філе риби.

опис приготування:

цей рецепт — універсальний. Я приготувала за цим рецептом смажену тріску, проте в дійсності аналогічно можна приготувати будь-яку рибу. взагалі, рецепт дуже корисний і гідний місця в вашому кулінарному арсеналі: заморожена риба стоїть досить дешево, її можна завжди зберігати в морозилці, в потрібний момент дістати, і буквально за 20-30 хвилин приготувати дуже смачний обід або вечерю.

Отже, рецепт смаженого філе тріски!


  • гарячкові файл— 900 грам
  • яйця— 3-4 штук
  • борошно— 2 склянки
  • Олія соняшникова— 50 мілілітрів
  • сіль— — За смаком
Смажене філе тріски - фото крок 1 Филе трески промываем и нарезаем на порционные кусочки.

Смажене філе тріски - фото крок 2 В одну миску просыпаем муку, в другую разбиваем яйца. Яйця солим и слегка взбиваем вилочкой.

Смажене філе тріски - фото крок 3 Филе трески хорошенько солим, а затем обваливаем в муке со всех сторон.

Смажене філе тріски - фото крок 4 У сковороду наливаємо рослинне масло, ставим ее на средний огонь. Поки сковорода розігрівається, обмакиваем треску во взбитые яйца.

Смажене філе тріски - фото крок 5 Теперь вам нужно обжарить филе трески с обеих сторон до готовности. Жарить нужно на среднем огне. По времени это займет у вас от 5 до 10 хвилин — в залежності від розміру шматочків.

Смажене філе тріски - фото крок 6 Готовые кусочки выкладываем на бумажную салфетку, чтобы салфетка впитала лишний жир, а потім подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Смажене філе курки

Філе палтуса смажене

Як приготувати смажене філе курки, ароматне і чудове? Є у мене один дієтичний рецепт, який дуже стане в нагоді тим, хто хотів би схуднути швидко і, Крім того, з великим задоволенням. опис приготування: Масло в цьому рецепті використовується оливкова, і його потрібно зовсім небагато. Подати мож...

Смажене філе минтая

Смажене філе минтая

Хоча мій чоловік часто привозить з риболовлі дрібну рибку, але я все-таки іноді купую її на ринку. Там можна відразу взяти філе без кісток, адже я так не люблю чистити і потрошити рибу. опис приготування: У моєму рецепті ви можете прочитати про те, як приготувати смажене філе минтая в тесті. П...

Смажене філе пангасіуса

Смажене філе пангасіуса

Пропоную приготувати смажене філе пангасіуса — смачна страва з риби, яке можна подавати і як основне блюдо з гарніром, і в якості закуски з соусом. Рецепт дуже простий і доступний. опис приготування: Я виріс у моря і тому дуже ціную свіжу морську рибу, а до замороженої ставлюся з великою недов...

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...