Рецепт Смажена свинина з буряком

Рецепт Смажена свинина з буряком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування запеченої свинини з буряком, часником і кедровими горіхами.

опис приготування:

нарізати буряк. Відкласти зелень в сторону (близько 9 чашок). Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути буряк фольгою. Викласти на аркуші для випічки і випікати від 35 до 45 хвилин. Коли буряк охолоне, очистити її від шкірки. Відкласти в сторону одну буряк. Частину, що залишилася буряк нарізати.

Приправити свинину сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки і випікати від 14 до 16 хвилин. Між іншим, в кухонному комбайні змішати 1 зарезервовану буряк і 1 столову ложку масла до отримання однорідної маси. Процідити через тонке сито або марлю в невелику миску. У вас повинно вийти близько 4 чайних ложок соку. Додати гірчицю, 2 чайні ложки оцту і 2 столові ложки олії, перемішати. Відкласти в сторону.

У великій сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до появи аромату, приблизно 1 хвилину. Додати зелень буряка, приправити сіллю і перцем, і готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і викинути часник. Додати нарізану буряк і залишилася столову ложку оцту, перемішати.

Викласти на тарілки бурякову суміш з кедровими горіхами. Полити бурякової сумішшю, викласти зверху нарізану свинину і подавати.


  • буряка— 1.2-1.5 кілограма(із зеленню)
  • свинини— 2 штуки( вирізки )
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • гірчиці— 2 чайних ложки
  • червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
  • часнику— 2 зубчики
  • кедрових горіхів— 2 Ст. ложки( підсмажених )
нарізати буряк. Відкласти зелень в сторону (близько 9 чашок). Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути буряк фольгою. Викласти на аркуші для випічки і випікати від 35 до 45 хвилин. Коли буряк охолоне, очистити її від шкірки. Відкласти в сторону одну буряк. Частину, що залишилася буряк нарізати.

Приправити свинину сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки і випікати від 14 до 16 хвилин. Між іншим, в кухонному комбайні змішати 1 зарезервовану буряк і 1 столову ложку масла до отримання однорідної маси. Процідити через тонке сито або марлю в невелику миску. У вас повинно вийти близько 4 чайних ложок соку. Додати гірчицю, 2 чайні ложки оцту і 2 столові ложки олії, перемішати. Відкласти в сторону.

У великій сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до появи аромату, приблизно 1 хвилину. Додати зелень буряка, приправити сіллю і перцем, і готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і викинути часник. Додати нарізану буряк і залишилася столову ложку оцту, перемішати.

Викласти на тарілки бурякову суміш з кедровими горіхами. Полити бурякової сумішшю, викласти зверху нарізану свинину і подавати.


Подібні рецепти

Смажена свинина з тофу

Свинина смажена з сиром

Рецепт приготування філіппінського страви зі шматочків смаженої свинини і тофу. кількість порцій: 6 тофу— 3 штуки(нарізати на середні шматочки і обсмажити) свинина— 1/2 кілограма(нарізати на 18 шматочків) оцет Дель Монте— 1/4 склянки соєвий соус— 3 Ст. ложки часник— 6 зубчиків чорний перець— 1/...

Смажена свинина з брокколі

Смажена свинина з брокколі

Цікаве пікантне блюдо з легким відтінком китайської кухні поєднує в собі обсмажені шматочки свинини з гарніром з капусти "Брокколі". Блюдо зовсім нескладно готується, тому рекомендую звернути увагу на рецепт! опис приготування: Я вже досить давно готую м'ясо і капусту таким чином, тому рекоме...

Смажена свинина з перцем

Смажена свинина з перцем

Простий рецепт приготування свинячої відбивної з гарніром з солодкого перцю. кількість порцій: 4 зелений перець— 1 штука червоний перець— 1 штука жовтий перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки свинячі відбивні— 4 штуки часник— 4 зубчики свіжий базилік— 1 Ст. ложка сіль— 1 щіпка(за смаком) ме...

Капуста з буряком

Капуста з буряком

Російська кухня багата простими і смачними овочевими закусками, які чудово доповнюють гаряче і можуть бути подані до столу як самостійне блюдо. Перед вами саме такий апетитний салатик. опис приготування: Я хочу запропонувати варіант, як приготувати капусту з буряком в пікантному маринаді. Таки...

Окрошка «рожева ніжність» з буряком і кефіром

Окрошка «рожева ніжність» з буряком і кефіром

Весна вступає в свої права, скоро стане зовсім тепло. У спекотну погоду тарілка холодної окрошки - це те, що потрібно! І вже тут чим більше рецептів, тим краще! опис приготування: Не всі люблять окрошку на квасі. Багато хто віддає перевагу кисломолочні варіанти. Спробуйте приготувати окрошку ...