Рецепт Смажена свинина з буряком
Рецепт приготування запеченої свинини з буряком, часником і кедровими горіхами.
опис приготування:
нарізати буряк. Відкласти зелень в сторону (близько 9 чашок). Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути буряк фольгою. Викласти на аркуші для випічки і випікати від 35 до 45 хвилин. Коли буряк охолоне, очистити її від шкірки. Відкласти в сторону одну буряк. Частину, що залишилася буряк нарізати.
Приправити свинину сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки і випікати від 14 до 16 хвилин. Між іншим, в кухонному комбайні змішати 1 зарезервовану буряк і 1 столову ложку масла до отримання однорідної маси. Процідити через тонке сито або марлю в невелику миску. У вас повинно вийти близько 4 чайних ложок соку. Додати гірчицю, 2 чайні ложки оцту і 2 столові ложки олії, перемішати. Відкласти в сторону.
У великій сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до появи аромату, приблизно 1 хвилину. Додати зелень буряка, приправити сіллю і перцем, і готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і викинути часник. Додати нарізану буряк і залишилася столову ложку оцту, перемішати.
Викласти на тарілки бурякову суміш з кедровими горіхами. Полити бурякової сумішшю, викласти зверху нарізану свинину і подавати.
- буряка— 1.2-1.5 кілограма(із зеленню)
- свинини— 2 штуки( вирізки )
- сіль і мелений перець— — За смаком
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- гірчиці— 2 чайних ложки
- червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
- часнику— 2 зубчики
- кедрових горіхів— 2 Ст. ложки( підсмажених )
Приправити свинину сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки і випікати від 14 до 16 хвилин. Між іншим, в кухонному комбайні змішати 1 зарезервовану буряк і 1 столову ложку масла до отримання однорідної маси. Процідити через тонке сито або марлю в невелику миску. У вас повинно вийти близько 4 чайних ложок соку. Додати гірчицю, 2 чайні ложки оцту і 2 столові ложки олії, перемішати. Відкласти в сторону.
У великій сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до появи аромату, приблизно 1 хвилину. Додати зелень буряка, приправити сіллю і перцем, і готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і викинути часник. Додати нарізану буряк і залишилася столову ложку оцту, перемішати.
Викласти на тарілки бурякову суміш з кедровими горіхами. Полити бурякової сумішшю, викласти зверху нарізану свинину і подавати.
Подібні рецепти
Свинина смажена з сиром
Рецепт приготування філіппінського страви зі шматочків смаженої свинини і тофу. кількість порцій: 6 тофу— 3 штуки(нарізати на середні шматочки і обсмажити) свинина— 1/2 кілограма(нарізати на 18 шматочків) оцет Дель Монте— 1/4 склянки соєвий соус— 3 Ст. ложки часник— 6 зубчиків чорний перець— 1/...
Смажена свинина з брокколі
Цікаве пікантне блюдо з легким відтінком китайської кухні поєднує в собі обсмажені шматочки свинини з гарніром з капусти "Брокколі". Блюдо зовсім нескладно готується, тому рекомендую звернути увагу на рецепт! опис приготування: Я вже досить давно готую м'ясо і капусту таким чином, тому рекоме...
Смажена свинина з перцем
Простий рецепт приготування свинячої відбивної з гарніром з солодкого перцю. кількість порцій: 4 зелений перець— 1 штука червоний перець— 1 штука жовтий перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки свинячі відбивні— 4 штуки часник— 4 зубчики свіжий базилік— 1 Ст. ложка сіль— 1 щіпка(за смаком) ме...
Капуста з буряком
Російська кухня багата простими і смачними овочевими закусками, які чудово доповнюють гаряче і можуть бути подані до столу як самостійне блюдо. Перед вами саме такий апетитний салатик. опис приготування: Я хочу запропонувати варіант, як приготувати капусту з буряком в пікантному маринаді. Таки...
Окрошка «рожева ніжність» з буряком і кефіром
Весна вступає в свої права, скоро стане зовсім тепло. У спекотну погоду тарілка холодної окрошки - це те, що потрібно! І вже тут чим більше рецептів, тим краще! опис приготування: Не всі люблять окрошку на квасі. Багато хто віддає перевагу кисломолочні варіанти. Спробуйте приготувати окрошку ...