Рецепт Перемячі на кефірі

Рецепт Перемячі на кефірі
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Перемячі - це традиційний татарський пиріжок з начинкою з м'яса. Тісто використовується прісне або дріжджове. За типом вони нагадують біляші.

опис приготування:

Це татарське національне блюдо не залишить нікого байдужим. Більш того, в багатьох сім'ях перемячі на кефірі в домашніх умовах — коронна страва господині. Готуються вони за типом всім відомих біляшів, тільки в іншій формі. Можна до фаршу додати рис (по бажанню).

  • борошно— 1000 грам(для тіста)
  • вода— 250  мілілітрів(для тіста)
  • кефір— 250  грам(для тіста)
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки(для тіста)
  • Вершкове масло— 100 грам(для тіста)
  • Сухі дріжджі— 11 грам(для тіста)
  • сіль— 0,5 чайних ложки(для тіста)
  • цукор— 1 Чайна ложка(для тіста)
  • фарш— 400 грам
  • Цибуля— 2  штуки
  • сіль, приправи, зелень— 1 За смаком
  • часник— 2  зубчики
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
Перемячі на кефірі - фото крок 1 1. Пропоную класичний рецепт перемячі на кефірі. Для початку потрібно розчинити дріжджі, цукор і сіль - зробити опару, залишивши її на п'ятнадцять хвилин.

Перемячі на кефірі - фото крок 2 2. Розтопити вершкове масло і трохи його остудіть, після чого додайте сметану і ретельно все перемішайте. Перелийте масу в глибоку миску, додавши борошно. Зробіть поглиблення, в яке влийте дріжджову суміш. Додайте борошно, що залишилося і зробіть м'яке тісто. Воно буде готове, коли почне відлипати від рук. На робочу поверхню налийте олію і перемішайте тісто. Готове тісто виходить дуже еластичним. На робочу поверхню налийте трохи олії і вимішайте тісто. Залиште його підійти на тридцять хвилин, накривши харчовою плівкою. Я обминають його кілька разів і після третього підйому готую до випічки.

Перемячі на кефірі - фото крок 3 3. Далі - готуємо фарш і додаємо до нього ріпчаста подрібнений цибулю. Після чого солимо, перчимо і додаємо приправи. Додайте подрібнений часник і зелень, а також трохи води (щоб фарш був більш соковитим).

Перемячі на кефірі - фото крок 4 4. Розділіть тісто на рівномірні шматки, приблизно по 50-60 грам. Далі - скачайте кульки і зробіть з них невеликі коржі. На кожну з них розкладіть по 1 столовій ложці готового фаршу.

Перемячі на кефірі - фото крок 5 5. Краї я защипують у формі «спіднички» і залишаю отвір посередині, куди потім викладаю начинку.

Перемячі на кефірі - фото крок 6 6. далі, розігрійте рослинне масло і відправте смажитися на сковороду перемячі, з кожного боку по 3-4 хвилини. Спочатку обсмажте відкриту сторону з начинкою. Слідкуйте за тим, щоб вогонь був середнім — так ви рівномірно і до готовності прожарити перемячі.

Перемячі на кефірі - фото крок 7 7. Перекладіть готові перемячі на блюдо, прикрасьте зеленню і за бажанням полийте сметаною.

Подібні рецепти

Оладки з гарбуза на кефірі

Дієтичний маннік на кефірі

Виходять неймовірно сонячні і ніжні оладки. Радує око не тільки колір, але і пишність. Для аромату додайте дрібку кориці або ваніліну. опис приготування: Щоб приготувати смачні гарбузові оладки, потрібно зробити густе тісто з кефіру, цукру, яйця і борошна. Додати соду і терту на дрібній тертці...

Вівсяні млинці на кефірі

Вівсяні млинці на кефірі

Якщо вам набридла звична каша на сніданок, замініть її вівсяними млинцями. Це відмінний варіант живильного перекусу. Приготування не займе багато часу, адже тісто можна зробити з вечора. опис приготування: Для більш ніжних і тонких млинців замініть вівсяні пластівці на вівсяну муку. Замочувати...

Оладки на кефірі і дріжджах

Оладки на кефірі і дріжджах

Пишні і ніжні оладки на кефірі. Дріжджі я завжди використовую живі: вони ніколи не підводять. опис приготування: Оладки готуються дуже просто: потрібно зробити з даних продуктів рідке тісто і залишити бродити. Після смажимо на сковорідці. Можна зробити оладки солоними, солодкими або прісними. ...

Вівсяні оладки на кефірі

Вівсяні оладки на кефірі

Шалено смачні і ситні млинці, їх родзинка в приємному вівсяному смаку. Я попередньо розмолов їх в крихту, щоб тісто стало м'якше. Дивіться докладніше в рецепті, як приготувати вівсяні оладки! опис приготування: Щоб оладки були м'якими і пишними, продукти не повинні бути прямо з холодильника. К...

Оладки на кислому кефірі

Оладки на кислому кефірі

На жаль, кефір довго не варто, особливо кисле молоко, кілька днів і перекісает і пити його не хочеться. Пропоную зробити на ньому оладки. Вони виходять ніжні і повітряні, солодкі. опис приготування: Змішуємо інгредієнти до однорідного стану. Ложкою виливаємо тісто в розігріте масло і смажимо н...