Рецепт Смажена курка в японському стилі
Рецепт приготування смаженої курки в японському стилі. Оригінальна і дуже смачна японська курочка.
опис приготування:
У великій мисці змішати яйця, сіль, перець, цукор, часник, імбир, кунжутну олію, соєвий соус і бульйон. Додати шматочки курки, і перемішати, щоб покрити м'ясо сумішшю. Накрити і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Дістати миску з холодильника, додати картопляний крохмаль і рисове борошно в м'ясо і добре перемішати.
У великій сковороді або фритюрниці, розігріти масло до 365 градусов F (185 ° С). Покласти курку в гарячу олію і обсмажити до золотистого кольору. Готуйте м'ясо партіями, щоб підтримати температуру масла. Злегка обсушити на паперових рушниках. Подавати в гарячому вигляді.
- яйця, слегка взбитых— 2 штуки
- солі— 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- білого цукру— 1/2 чайних ложки
- подрібненого часнику— 1 Ст. ложка
- тертого свежего корня имбиря— 1 Ст. ложка
- кунжутного масла— 1 Ст. ложка
- соєвого соусу— 1 Ст. ложка
- куриного бульона в гранулах— 1/8 чайних ложки
- фунта куриного филе без кожи — нарізати 1 маленькими кубиками— 11/2 штуки
- картопляного крохмалю— 3 Ст. ложки
- рисової муки— 1 Ст. ложка
Дістати миску з холодильника, додати картопляний крохмаль і рисове борошно в м'ясо і добре перемішати.
У великій сковороді або фритюрниці, розігріти масло до 365 градусов F (185 ° С). Покласти курку в гарячу олію і обсмажити до золотистого кольору. Готуйте м'ясо партіями, щоб підтримати температуру масла. Злегка обсушити на паперових рушниках. Подавати в гарячому вигляді.
Подібні рецепти
Курячий суп з галушками, селерою і кабачками
покажу вам, як приготувати смажену рибу з приправами в індійському стилі. Смак вийде пряний, а аромат закрутить вам голову. Готується рибка зовсім швидко, так що запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Традиційно в Індії для такої рибку використовую листя карі і смажать їх разом з рибою на с...
М'ясо з овочами в італійському стилі
Рецепт приготування м'яса в італійському стилі. кількість порцій: 6 яловичини— 1,5 кілограма(для гасіння) оливкового масла— 1 Ст. ложка морквин— 6 штук цибулина— 1 штука butonchik Gvozdik— 1 штука стручков молодого горошка— 500 грам невеликих патисонів— 500 грам невеликих качана молодої капусти...
Омлет в стилі піци
Відмінний варіант закуски, щось середнє між омлетом і піцою. Подавати можна як гарячою, так і холодної, неймовірно ситно і смачно! Давайте подивимося, як приготувати омлет в стилі піци! опис приготування: Томатний соус в рецепті можна замінити улюбленим кетчупом, а орегано - прованськими трава...
Гостра солянка в стилі «Azia суміш»
Якби в азіатських країнах гасили капусту, думаю, вона була б саме такий. соковита, гостро-пряна, з ароматом кунжуту і перцю! Така солянка хороша і гарячої, і холодної. опис приготування: Велика кількість овочів, нежирна яловичина і яскраві прянощі ... Корисно і незвично. Ви якраз в пошуках чо...
Овочевий суп в азіатському стилі
Рецепт приготування ефектного на вигляд і корисного за своїми властивостями супу з замороженими овочами і сумішшю бульйонів. опис приготування: Східні мотиви люблять у всьому світі, і Канада не виняток. Спробуйте і ви приготувати суп в азіатському стилі з теплими нотками імбиру і цедри цитрусо...