Рецепт Смажена курка в японському стилі

Рецепт Смажена курка в японському стилі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування смаженої курки в японському стилі. Оригінальна і дуже смачна японська курочка.

опис приготування:

У великій мисці змішати яйця, сіль, перець, цукор, часник, імбир, кунжутну олію, соєвий соус і бульйон. Додати шматочки курки, і перемішати, щоб покрити м'ясо сумішшю. Накрити і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Дістати миску з холодильника, додати картопляний крохмаль і рисове борошно в м'ясо і добре перемішати.

У великій сковороді або фритюрниці, розігріти масло до 365 градусов F (185 ° С). Покласти курку в гарячу олію і обсмажити до золотистого кольору. Готуйте м'ясо партіями, щоб підтримати температуру масла. Злегка обсушити на паперових рушниках. Подавати в гарячому вигляді.


  • яйця, слегка взбитых— 2 штуки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • білого цукру— 1/2 чайних ложки
  • подрібненого часнику— 1 Ст. ложка
  • тертого свежего корня имбиря— 1 Ст. ложка
  • кунжутного масла— 1 Ст. ложка
  • соєвого соусу— 1 Ст. ложка
  • куриного бульона в гранулах— 1/8 чайних ложки
  • фунта куриного филе без кожи — нарізати 1 маленькими кубиками— 11/2 штуки
  • картопляного крохмалю— 3 Ст. ложки
  • рисової муки— 1 Ст. ложка
У великій мисці змішати яйця, сіль, перець, цукор, часник, імбир, кунжутну олію, соєвий соус і бульйон. Додати шматочки курки, і перемішати, щоб покрити м'ясо сумішшю. Накрити і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Дістати миску з холодильника, додати картопляний крохмаль і рисове борошно в м'ясо і добре перемішати.

У великій сковороді або фритюрниці, розігріти масло до 365 градусов F (185 ° С). Покласти курку в гарячу олію і обсмажити до золотистого кольору. Готуйте м'ясо партіями, щоб підтримати температуру масла. Злегка обсушити на паперових рушниках. Подавати в гарячому вигляді.


Подібні рецепти

Смажена риба в індійському стилі

Курячий суп з галушками, селерою і кабачками

покажу вам, як приготувати смажену рибу з приправами в індійському стилі. Смак вийде пряний, а аромат закрутить вам голову. Готується рибка зовсім швидко, так що запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Традиційно в Індії для такої рибку використовую листя карі і смажать їх разом з рибою на с...

М'ясо з овочами в італійському стилі

М'ясо з овочами в італійському стилі

Рецепт приготування м'яса в італійському стилі. кількість порцій: 6 яловичини— 1,5 кілограма(для гасіння) оливкового масла— 1 Ст. ложка морквин— 6 штук цибулина— 1 штука butonchik Gvozdik— 1 штука стручков молодого горошка— 500 грам невеликих патисонів— 500 грам невеликих качана молодої капусти...

Омлет в стилі піци

Омлет в стилі піци

Відмінний варіант закуски, щось середнє між омлетом і піцою. Подавати можна як гарячою, так і холодної, неймовірно ситно і смачно! Давайте подивимося, як приготувати омлет в стилі піци! опис приготування: Томатний соус в рецепті можна замінити улюбленим кетчупом, а орегано - прованськими трава...

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Якби в азіатських країнах гасили капусту, думаю, вона була б саме такий. соковита, гостро-пряна, з ароматом кунжуту і перцю! Така солянка хороша і гарячої, і холодної. опис приготування: Велика кількість овочів, нежирна яловичина і яскраві прянощі ... Корисно і незвично. Ви якраз в пошуках чо...

Овочевий суп в азіатському стилі

Овочевий суп в азіатському стилі

Рецепт приготування ефектного на вигляд і корисного за своїми властивостями супу з замороженими овочами і сумішшю бульйонів. опис приготування: Східні мотиви люблять у всьому світі, і Канада не виняток. Спробуйте і ви приготувати суп в азіатському стилі з теплими нотками імбиру і цедри цитрусо...