Рецепт Персик Мельба

Рецепт Персик Мельба
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Персик Мельба — це фантастично смачний десерт, придуманий французьким ресторатором Огюстом Еськофье в честь австралійської оперної діви Неллі Мельба в 1892 році.

опис приготування:

Рецепт цього десерту дуже простий, від тому, як його приготувати, детально викладено в покрокових рекомендаціях. Готується ласощі швидко і просто. Спробуйте, сім'я і гості будуть в захваті!

  • персики консервовані— 7 штук(половинки)
  • малина— 200 грам(свіжа або заморожена)
  • Цукрова пудра— 200 грам
  • Цукати з лимонної цедри— 1 Ст. ложка
  • Цукровий пісок— 30 грам
  • мигдальні пелюстки— 1 Ст. ложка
  • Мигдальний стружка— 1 Ст. ложка
  • морозиво пломбір— 250 грам
Персик Мельба - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування десерту.

Персик Мельба - фото крок 2 Заздалегідь приготуйте цукати з лимонної цедри, для цього дуже тонко зріжте жовту частину лимонної скоринки, наріжте дрібною соломкою.

Персик Мельба - фото крок 3 Залийте цедру невеликою кількістю води, доведіть до кипіння, злийте воду. Проробіть це двічі, в третій раз додайте столову ложку цукру (з гіркою) і проваріть в сиропі приблизно 3-5 хвилин. Після чого злийте сироп через ситечко.

Персик Мельба - фото крок 4 Готові цукати з цедри обсушити.

Персик Мельба - фото крок 5 Пробийте блендером малину.

Персик Мельба - фото крок 6 Протріть малинове пюре через сито, щоб позбутися від насіння.

Персик Мельба - фото крок 7 Всипте в малинове пюре цукрову пудру, розмішайте.

Персик Мельба - фото крок 8 Всі продукти для приготування десерту повинні бути дуже холодними, навіть креманки краще потримати в морозилці. Дістаньте креманку з морозилки, викладіть персик ямкою від кісточки вгору.

Персик Мельба - фото крок 9 Викладіть на персик кульку пломбіру, полийте холодним малиновим соусом, посипте цукатами з лимонної цедри і пелюстками мигдалю. Чудовий десерт готовий до подачі, захват від нього гарантований!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рагу в горщиках

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...