Рецепт Печиво «коли»

Рецепт Печиво «коли»
Кількість порцій: 12-15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Наскільки я знаю, це грузинський традиційний рецепт, а тому я вам його рекомендую подвійно, адже там знають толк в солодощах! Зараз розповім, як приготувати печиво "; Када ";, смачне, солодке, ніжне.

опис приготування:

Дуже сподіваюся, що вам сподобається ця краса так само сильно, як і мені. Ця випічка повинна вас вразити! Я планую наступного разу ще й мелені горішки і корицю в начинку додати, думаю, буде смачно. Але і без них десерт варто того, щоб ви його приготували!

  • борошно— 630 грам(230 г в начинку, інше — в тісто)
  • Вершкове масло— 500 грам(50/50 в тісто і в начинку)
  • Maconi— 100 грам(можна замінити грецьким йогуртом або сироваткою)
  • цукор— 230 грам
  • яйце— 1 штука
  • оцет— 1/3 чайних ложки
  • сода— 0.5 чайних ложки
  • сіль— 0.5 чайних ложки
  • цукор ванільний— За смаком
Печиво 1. зробимо тісто: Proselo пристрасть, змішаємо її з маслом і порубати все в дрібну крихту. Далі додамо яйце, сіль, maconi, соду, оцет.

Печиво 2. Для крему-просочення змішаємо масло, що залишилося з цукром і борошном. Додамо ванільний цукор, вимішати все руками.

Печиво 3. З тіста розкачати пласт, смажена олійно-цукрової сумішшю і скачаємо в тугу ковбаску. Поверх ковбаски трохи пройдіться качалкою, щоб зробити її більш плоскою.

Печиво 4. Розрізаємо ковбаску на порційні шматочки і запікаємо їх при 180 градусах приблизно 20 хвилин.

Печиво 5. дістанемо, смажена трохи збитим яйцем, посипаємо цукром - і знову в духовку ще на 10 хвилин.

Печиво 6. От і все! Готово!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Желе з кока-коли вдома

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...