Рецепт Ojakodon

Рецепт Ojakodon
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Оякодон - японський густий курячий суп з яйцем. З японського буквально перекладається "; батьки і діти ";, тому що до складу цього смачного і ситного страви входять курка і яйце. готується за все 30 хвилин.

опис приготування:

Ojakodon — це один з варіантів, як приготувати щось незвичайне зі звичайних продуктів. подивіться, як швидко і легко приготувати оякодон.

І дізнайтеся трохи з історії цієї смачної страви. Раніше у японців було не прийнято викладати що-небудь на рис. Його подавали тільки окремо. Але в одному ресторані клієнт, перебрав саке, вилив курячий суп з яйцем на рис. Господиня ресторану удосконалила трохи це блюдо, так і з'явився оякодон. Спочатку відвідувачі соромилися є це блюдо прилюдно, але і тут господиню виручила кмітливість. Вона стала доставляти оякодон на замовлення додому в закритому посуді. Адже нікому немає діла, що їдять люди у себе за закритими дверима, чи не так? В даний час багато ресторанів спеціалізуються тільки на приготуванні оякодомбурі. Це чаша з рисом, на якому лежать: шматочки яловичини або свинини, смажений вугор, креветки темпура.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Куряче філе— 500 грам
  • яйця— 5 штук
  • Мал— 1 Склянка
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • Мірі— 4 Ст. ложки(вино рисове)
  • вода— 1 Склянка
  • цукор— 1,5 Ст. ложки
  • Цибуля— 1-2 штук
  • Цибуля зелена— 1 пучок
Ojakodon - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти.

Ojakodon - фото крок 2 Мал промийте в декількох водах до прозорості, залийте чистою водою (350мл) і відваріть в підсоленій воді до готовності.

Ojakodon - фото крок 3 Поки відварюється рис, наріжте куряче філе на дрібні шматочки.

Ojakodon - фото крок 4 Цибуля наріжте тонкими півкільцями, яйця збийте виделкою.

Ojakodon - фото крок 5 У сотейник або каструлю з товстим дном налийте стакан води, вино, соєвий соус, додайте цукор і доведіть до кипіння.

Ojakodon - фото крок 6 Додайте подрібнену цибулю і куряче філе, накрийте кришкою і готуйте протягом 5-7 хвилин. Чи не помішуйте, злегка трусить.

Ojakodon - фото крок 7 зменшіть вогонь, влийте збиті яйця, накрийте кришкою і залиште на півхвилини. Потім вимкніть плиту та залиште під кришкою на пару хвилин. Яйця не повинні перетворитися в омлет.

Ojakodon - фото крок 8 Викладіть яйця з курячим філе на відварений рис, посипте подрібненою зеленою цибулею. Смачного!

Подібні рецепти

Ojakodon (японський омлет)

Щука в духовці (оригінальний рецепт)

Я перекладі я японського Оякодон означає "; мати і дитя ";. Цей омлет дуже ситний і підійде, швидше, для обіду або вечері, ніж для сніданку. Побалуйте рідних японською кухнею, — приготуйте оякодон. опис приготування: Рецепт традиційний японський, тому не рекомендую міняти складові. Єдине припу...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...