Рецепт Смажена печінка дикої кози

Рецепт Смажена печінка дикої кози
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт.

опис приготування:

Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвалюють в яйцях і сухарях і смажимо. До цього делікатесного страви ідеально підійде картопляне пюре. Смачного!

  • Печінка дикої кози— 400 грам
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • яйце— 2 штуки
  • Панірувальні сухарі— 3 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
  • Вино червоне сухе— 1 Склянка
Смажена печінка дикої кози - фото крок 1 Приготувати всі необхідні інгредієнти.

Смажена печінка дикої кози - фото крок 2 Печінка перед приготуванням потрібно вимочити в холодній воді близько 2 діб. Ємність з водою і печінкою повинна знаходитися в прохолодному місці, воду міняйте двічі в день. З вимоченої печінки виріжте протоки і плівки. Залийте вином на 4-6 годин. Мариновану в вині печінку поріжте скибочками близько 1 см. товщиною, сіль і poperčite.

Смажена печінка дикої кози - фото крок 3 Кожен шматочок печінки обваляйте в борошні, потім занурте в збиті яйця і запаніруйте в сухарях. Обсмажте печінку на сильно розігрітому рослинному маслі до рум'яної скоринки. Це займе 2-3 хвилини.

Смажена печінка дикої кози - фото крок 4 Готову печінку викладіть на блюдо і залиште на деякий час.

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

Курячі рулетики «Кордон Блю»

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

М'ясо дикої кози в пряному маринаді

М'ясо дикої кози в пряному маринаді

Покуштувати соковитою і ароматною дичини вдається не кожен день. Хоча смачно її приготувати зовсім нескладно. Спеціально для Вас — рецепт чудового блюда з м'яса дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба вимочити перед приготуванням. Потім м'ясо треба обсмажити, замаринувати і згаси...

Печінка, смажена з нирками

Печінка, смажена з нирками

Рецепт приготування м'ясної закуски під овочевим гарніром. опис приготування: Нирки вимочуються в холодній воді. Попередньо видаліть з них сечоводи, після чого наріжте їх кубиками по 20-25г. Серце попередньо відварюється і також ріжеться 20-грамовими кубиками. Лук і печінку очищається, а потім...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...