Рецепт Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною

Рецепт Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, картоплі яєчної локшини і петрушки.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло на великому вогні. Додати яловичину, приправити сіллю і перцем і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. готувати, поки цибуля не почне пом'якшуватися, близько 5 хвилин. Додати борошно, перемішати і смажити від 1 до 2 хвилин. Влити бульйон і 3 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки яловичина не буде готова, близько 25 хвилин.

Додати моркву і картоплю і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 10 хвилин. Додати локшину і варити до м'якості, близько 8 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати петрушку і оцет і подавати.


  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • яловичини— 900 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • цибулина— 1 штука
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • курячого бульйону— 1.5 L
  • морква— 220 грам
  • картоплі— 2 штуки
  • яєчної локшини— 2 склянки
  • петрушки— 3 Ст. ложки
  • червоного винного оцту— 1 Чайна ложка
У великій каструлі нагріти масло на великому вогні. Додати яловичину, приправити сіллю і перцем і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. готувати, поки цибуля не почне пом'якшуватися, близько 5 хвилин. Додати борошно, перемішати і смажити від 1 до 2 хвилин. Влити бульйон і 3 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки яловичина не буде готова, близько 25 хвилин.

Додати моркву і картоплю і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 10 хвилин. Додати локшину і варити до м'якості, близько 8 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати петрушку і оцет і подавати.


Подібні рецепти

Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Привіт «Весняний день»

Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкин...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...

Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів

Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів

Рецепт приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: Нагріти велику каструлю на сильному вогні. О третій партії приготувати філе, поки воно не стане рожевим. Відкласти в сторону. Додати ковбаски, розбивши на дрібні шматочки, цибуля і ...

Печеня з яловичини з китайською капустою

Печеня з яловичини з китайською капустою

Рецепт приготування печені з яловичини з китайською капустою, морквою і рисом. опис приготування: У невеликій мисці змішати соєвий соус, оцет, арахісове масло, мед і часник, приправить перцем. У мисці перемішати стейк з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді з к...