Рецепт Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною
Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, картоплі яєчної локшини і петрушки.
опис приготування:
У великій каструлі нагріти масло на великому вогні. Додати яловичину, приправити сіллю і перцем і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. готувати, поки цибуля не почне пом'якшуватися, близько 5 хвилин. Додати борошно, перемішати і смажити від 1 до 2 хвилин. Влити бульйон і 3 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки яловичина не буде готова, близько 25 хвилин.
Додати моркву і картоплю і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 10 хвилин. Додати локшину і варити до м'якості, близько 8 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати петрушку і оцет і подавати.
- рослинної олії— 1 Ст. ложка
- яловичини— 900 грам
- сіль і мелений перець— — За смаком
- цибулина— 1 штука
- борошна— 2 Ст. ложки
- курячого бульйону— 1.5 L
- морква— 220 грам
- картоплі— 2 штуки
- яєчної локшини— 2 склянки
- петрушки— 3 Ст. ложки
- червоного винного оцту— 1 Чайна ложка
Додати моркву і картоплю і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 10 хвилин. Додати локшину і варити до м'якості, близько 8 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати петрушку і оцет і подавати.
Подібні рецепти
Привіт «Весняний день»
Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкин...
Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином
Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...
Печеня з яловичини з квасолею і помідорами
Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...
Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів
Рецепт приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: Нагріти велику каструлю на сильному вогні. О третій партії приготувати філе, поки воно не стане рожевим. Відкласти в сторону. Додати ковбаски, розбивши на дрібні шматочки, цибуля і ...
Печеня з яловичини з китайською капустою
Рецепт приготування печені з яловичини з китайською капустою, морквою і рисом. опис приготування: У невеликій мисці змішати соєвий соус, оцет, арахісове масло, мед і часник, приправить перцем. У мисці перемішати стейк з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді з к...