Рецепт Печеня з яловичини з китайською капустою

Рецепт Печеня з яловичини з китайською капустою
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування печені з яловичини з китайською капустою, морквою і рисом.

опис приготування:

У невеликій мисці змішати соєвий соус, оцет, арахісове масло, мед і часник, приправить перцем. У мисці перемішати стейк з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді з кришкою нагріти масло на середньому вогні. Додати 1/2 стейк, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Викласти на блюдо і повторити з рештою стейком.

У неглибоку сковороду додати соєву суміш, китайську капусту і моркву. Накрити кришкою і варити до м'якості, помішуючи іноді, приблизно 5 хвилин. Додати стейк, смажити до підігріву, приблизно 5 хвилин. Посипати стейк з капустою арахісом і подавати з рисом.


  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • рисового оцту— 2 Ст. ложки
  • арахісового масла— 1 Ст. ложка
  • меду— 1 Ст. ложка
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • яловичого стейка— 450 грам
  • кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 1 Чайна ложка
  • большая головка китайской капусты— 1 штука
  • середні моркви— 4 штуки
  • варений рис— — За смаком
  • арахісу— 1/4 склянки
У невеликій мисці змішати соєвий соус, оцет, арахісове масло, мед і часник, приправить перцем. У мисці перемішати стейк з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді з кришкою нагріти масло на середньому вогні. Додати 1/2 стейк, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Викласти на блюдо і повторити з рештою стейком.

У неглибоку сковороду додати соєву суміш, китайську капусту і моркву. Накрити кришкою і варити до м'якості, помішуючи іноді, приблизно 5 хвилин. Додати стейк, смажити до підігріву, приблизно 5 хвилин. Посипати стейк з капустою арахісом і подавати з рисом.


Подібні рецепти

Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Палтус з імбиром і китайською капустою

Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкин...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...

Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів

Печеня з яловичини, італійських ковбасок і помідорів

Рецепт приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: Нагріти велику каструлю на сильному вогні. О третій партії приготувати філе, поки воно не стане рожевим. Відкласти в сторону. Додати ковбаски, розбивши на дрібні шматочки, цибуля і ...

Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною

Печеня з яловичини з картоплею і яєчної локшиною

Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, картоплі яєчної локшини і петрушки. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на великому вогні. Додати яловичину, приправити сіллю і перцем і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Додати цибулю, приправити сіллю і пер...