Рецепт Карамелізований цибулю для бургера

Рецепт Карамелізований цибулю для бургера
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Якщо любите бургери і хочете приготувати їх вдома самостійно, то для повноти смакових відчуттів пропоную рецепт приготування карамелізованого лука для бургера. Це додасть їм "; той самий смак ";.

опис приготування:

Приготувати карамелізований лук для домашніх бургерів дуже просто, саме він додасть бургерам "; правильний смак ";. Якщо використовуєте світлий цибулю — беріть біле сухе вино і білий винний оцет, відповідно, для червоної цибулі — червоне вино і темний бальзамічний оцет.

  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • Сухе вино— 2 Ст. ложки
  • Бальзамічний винний оцет— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • цукор— 1 щіпка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Карамелізований цибулю для бургера - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Карамелізований цибулю для бургера - фото крок 2 Поріжте цибулю пір'ям або кільцями, як вам більше подобається.

Карамелізований цибулю для бургера - фото крок 3 Розігрійте сковороду, додайте оливкову або будь-яке інше рослинне масло, викладіть цибулю. Тушіте 5-7 хвилин на невеликому вогні, потім накрийте кришкою і продовжуйте гасити на мінімальному вогні ще 10-15 хвилин.

Карамелізований цибулю для бургера - фото крок 4 додайте сіль, цукор за смаком і тушкуйте ще хвилин 5-7, не надто часто перемішуючи його.

Карамелізований цибулю для бургера - фото крок 5 Влийте сухе вино і бальзамічний винний оцет і продовжуйте обсмажувати на мінімальному вогні до випаровування рідини і зарумянивания.

Карамелізований цибулю для бургера - фото крок 6 Перекладіть карамелізований лук в скляну тару, ом може зберігатися в прохолодному місце близько трьох днів або використовуйте для приготування бургерів. Втім, він хороший і в якості добавки до гарніру або для бутербродів.

Карамелізований цибулю для бургера - фото крок 7 бутерброд, приготований з карамелізований цибулею особливо гарний!

Подібні рецепти

Смажену цибулю на зиму

Запечена нога кабана

Смажену цибулю можна використовувати для різних страв, наприклад, подати до м'яса або з будь-яким гарніром. Заготівля такого лука не займає багато часу ,що дуже зручно. Зберігається цибуля в холодильнику. опис приготування: Цей простий рецепт розповість, як приготувати смажену цибулю на зиму. ...

Карамелізований лук

Карамелізований лук

навіть цибулю, від якого стільки сліз, може стати солодким. Причому сам по собі. Не вірите? Тоді рецепт карамелізованого лука — до вашої уваги. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: карамелізований лук — добра закуска до гарячих страв, відмінна начинка для випічки, гарнір, інгредієнт те...

Паста з карамелізований цибулею і пармезаном

Паста з карамелізований цибулею і пармезаном

Рецепт приготування італійської пасти з карамелізований цибулею, чебрецем і сиром пармезан. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і чебрець, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки цибуля не випустить рідина, близько 5 хвилин...

Піца з карамелізований цибулею і фенхелем

Піца з карамелізований цибулею і фенхелем

Рецепт приготування піци з карамелізований цибулею, фенхелем, сиром Моцарелла, пармезан, шинкою прошутто і петрушкою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийдуть 2 невеликі піци. тесту для піци кімнатної температури— 450 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка велика цибулина— 1 штука велики...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...