Рецепт Карамелізований лук

Рецепт Карамелізований лук
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
навіть цибулю, від якого стільки сліз, може стати солодким. Причому сам по собі. Не вірите? Тоді рецепт карамелізованого лука — до вашої уваги. Готуйте і насолоджуйтеся!

опис приготування:

карамелізований лук — добра закуска до гарячих страв, відмінна начинка для випічки, гарнір, інгредієнт теплих салатів… словом, варіантів використання існує безліч, головне — освоїти рецепт карамелізованого лука, а вже із застосуванням ви розберетеся. Смак у цибулі виходить дуже незвичайний, але я не можу сказати, що на любителя. Він сподобається всім! Удачі в приготуванні

  • Ріпчаста цибуля— 15-20 штук(Невеликих цибулин.)
  • Вершкове масло— 40 грам
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
карамелізований лук - фото крок 1 Наріжте цибулю кільцями і розділіть їх.

карамелізований лук - фото крок 2 Розігрійте в каструлі з товстим дном або в сковороді з високими бортиками вершкове масло і оливкове. Викладіть туди весь лук і на великому вогні смажте 5 хвилин.

карамелізований лук - фото крок 3 Потім зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте цибулю, помішуючи кожні 20-30 хвилин. Тушіте про 2 годин. Лук дасть солодкий сік, цукор і сам буде карамелізуватися. Слідкуйте за тим, щоб він не пригоріла. Лук дасть солодкий запах! Вам сподобається,) Смачного!

Подібні рецепти

Піца з карамелізований цибулею і фенхелем

Бездріжджовий хліб в мікрохвильовці

Рецепт приготування піци з карамелізований цибулею, фенхелем, сиром Моцарелла, пармезан, шинкою прошутто і петрушкою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийдуть 2 невеликі піци. тесту для піци кімнатної температури— 450 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка велика цибулина— 1 штука велики...

Карамелізований цибулю для бургера

Карамелізований цибулю для бургера

Якщо любите бургери і хочете приготувати їх вдома самостійно, то для повноти смакових відчуттів пропоную рецепт приготування карамелізованого лука для бургера. Це додасть їм "; той самий смак ";. опис приготування: Приготувати карамелізований лук для домашніх бургерів дуже просто, саме він дод...

Паста з карамелізований цибулею і пармезаном

Паста з карамелізований цибулею і пармезаном

Рецепт приготування італійської пасти з карамелізований цибулею, чебрецем і сиром пармезан. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і чебрець, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки цибуля не випустить рідина, близько 5 хвилин...

Смажений сушений лук

Смажений сушений лук

Прекрасна натуральна добавка до різних страв може повністю змінити їх смак, для цього досить дізнатися, як приготувати смажений сушений лук, який охоче використовують у французькій кухні. опис приготування: 1. Приготування сушеного смаженої цибулі починається з очищення великої кількості цибул...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...