Рецепт Карамелізований лук
навіть цибулю, від якого стільки сліз, може стати солодким. Причому сам по собі. Не вірите? Тоді рецепт карамелізованого лука — до вашої уваги. Готуйте і насолоджуйтеся!
опис приготування:
карамелізований лук — добра закуска до гарячих страв, відмінна начинка для випічки, гарнір, інгредієнт теплих салатів… словом, варіантів використання існує безліч, головне — освоїти рецепт карамелізованого лука, а вже із застосуванням ви розберетеся. Смак у цибулі виходить дуже незвичайний, але я не можу сказати, що на любителя. Він сподобається всім! Удачі в приготуванні
- Ріпчаста цибуля— 15-20 штук(Невеликих цибулин.)
- Вершкове масло— 40 грам
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
Розігрійте в каструлі з товстим дном або в сковороді з високими бортиками вершкове масло і оливкове. Викладіть туди весь лук і на великому вогні смажте 5 хвилин.
Потім зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте цибулю, помішуючи кожні 20-30 хвилин. Тушіте про 2 годин. Лук дасть солодкий сік, цукор і сам буде карамелізуватися. Слідкуйте за тим, щоб він не пригоріла. Лук дасть солодкий запах! Вам сподобається,) Смачного!
Подібні рецепти
Бездріжджовий хліб в мікрохвильовці
Рецепт приготування піци з карамелізований цибулею, фенхелем, сиром Моцарелла, пармезан, шинкою прошутто і петрушкою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийдуть 2 невеликі піци. тесту для піци кімнатної температури— 450 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка велика цибулина— 1 штука велики...
Карамелізований цибулю для бургера
Якщо любите бургери і хочете приготувати їх вдома самостійно, то для повноти смакових відчуттів пропоную рецепт приготування карамелізованого лука для бургера. Це додасть їм "; той самий смак ";. опис приготування: Приготувати карамелізований лук для домашніх бургерів дуже просто, саме він дод...
Паста з карамелізований цибулею і пармезаном
Рецепт приготування італійської пасти з карамелізований цибулею, чебрецем і сиром пармезан. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і чебрець, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки цибуля не випустить рідина, близько 5 хвилин...
Смажений сушений лук
Прекрасна натуральна добавка до різних страв може повністю змінити їх смак, для цього досить дізнатися, як приготувати смажений сушений лук, який охоче використовують у французькій кухні. опис приготування: 1. Приготування сушеного смаженої цибулі починається з очищення великої кількості цибул...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...