Рецепт Паста з білими грибами
Паста з білими грибами - просте, але водночас дуже вишукану страву, яке підійде і для сімейних буднів, і для святкового столу. Готується швидко і просто, виходить дуже апетитним.
опис приготування:
Простий рецепт пасти з білими грибами допоможе вам швидко і смачно нагодувати сім'ю або нежданих гостей. В Італії білі гриби вважаються делікатесом, тому за таку пасту в ресторані який-небудь Флоренції або Пізи вам довелося б відвалити некислу таку суму. У нас же білі гриби відносно доступні, тому і паста з білими грибами — страва, яке, за великим рахунком, дозволити собі може кожен. А вже яке воно смачне — словами не передати, це краще один раз спробувати. хай щастить!
- Білі гриби— 0,5 кілограма
- макаронні вироби— 300 грам
- Цибуля— 1 штука(Якщо цибулини не дуже великі — беріть дві. )
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- вершки— 200 мілілітрів
- борошно— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Чорний перець мелений— За смаком
- Мускатний горіх— За смаком
Тим часом відваріть пасту - трохи довше, ніж до напівготовності, щоб усередині макарони були ще трохи твердими. Невеликий секрет - через три хвилини після того, як ви відправите пасту в каструлю, вимкніть вогонь. Нехай макарони хвилин 10 постоять в окропі і наберуть вологи рівно стільки, скільки вам потрібно.
Потім злийте воду, додайте трохи оливкового масла і кілька разів струсніть каструлю.
цибуля чистий, наріжте невеликими кубиками.
Спассеруйте цибулю в суміші рослинного і вершкового масел на середньому вогні.
Як тільки він стане золотитися - додайте гриби і обсмажуйте до рум'яності. Щоб не пригоріли, потрібно помішувати лопаткою. Prisoe.
зігрійте вершки. Всипте в них борошно, сіль, спеції. Ретельно перемішайте і розітріть все грудочки.
Тонкою цівкою вилийте вершки в сковороду. Безперервно помішуючи доведіть грибний соус до густоти рідкої сметани.
Надішліть в сковороду пасту, перемішайте.
Розкладіть пасту з білими грибами по тарілках. До цієї страви прекрасно підійде келих білого вина!
Подібні рецепти
Гамбургер з білими грибами
мабуть, паста з білими грибами у вершковому соусі в домашніх умовах — саме ароматне і ніжне блюдо, яке мені доводилося готувати! Такий непередаваний аромат… Немає слів, просто спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт пасти з білими грибами у вершковому соусі! Виходить шалено...
Жульєн з куркою і білими грибами
Жульєн з куркою і білими грибами - це чудове і неповторне блюдо, гідне будь-якого святкового застілля. Подається страва порційно в кокотницах, що дуже зручно. опис приготування: Щоб приготувати смачний жульєн, використовуйте білі гриби. Воно особливо ароматні і смачні. Не шкодуйте соусу, адже ...
Піца з білими грибами і шампіньонамім
Піца з білими грибами — королівська! У мене, правда, в запасі всього парочка білих грибів, але для смаку і запаху цього цілком достатньо. Гриби можна використовувати мариновані або відварити свіжі. опис приготування: Сушені гриби попередньо замочіть, свіжі — очистіть і ошпарити, з маринованими...
Паста з грибами і чебрецем
Звичайні макарони можна приготувати і подати, як в ресторані. Паста з грибною підливою на білому вині з ненав'язливим ароматом чебрецю - смачне і ситне блюдо, яке готується всього за чверть години. опис приготування: В Італії безліч рецептів пасти з різними соусами і травами. Перевага такого б...
Паста з грибами та вином
Рецепт приготування пасти з запеченими в духовці грибами, цибулею, білим вином, віскі, курячим бульйоном і вершками. опис приготування: Вершковий смак цієї пасти чудово поєднується з грибами. грибів— 600 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки сіль і чорний перець— За смаком вершкового масла— 2 С...