Рецепт Ovoshtnaya запечених страв

Рецепт Ovoshtnaya запечених страв
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 45 хв.
Рецепт приготування запіканки з лука, морква, пастернаку і брукви з часником, шавлія, розмарином і хлібними кубиками.

опис приготування:

Ovoshtnaya запечених страв, рецепт якої мені дістався ще від бабусі, є відмінним низькокалорійним стравою, яке буде мати гарний вигляд на вашому обідньому або вечерю столі. запевняю, вам напевно сподобається описана мною овочева запіканка — рецепт сподобається простотою, а блюдо — тонким смаком і ситністю.

  • лука— 180 грам
  • морква— 240 грам
  • пастернаку— 240 грам
  • брукви— 240 грам
  • сіль і перець— За смаком
  • оливкова олія— За смаком
  • часнику— 4 зубчики(великі)
  • свіжого чебрецю— 1 Ст. ложка
  • свіжого розмарину— 1 Ст. ложка
  • свіжого шавлії— 2 чайних ложки
  • великих яйця— 2 штуки
  • топленого вершкового масла— 2 Ст. ложки
Ovoshtnaya запечених страв - фото крок 1 1. Розрізати цибулю навпіл, якщо він невеликий, або 4 частини, якщо він великий. Нарізати моркву і пастернак по діагоналі скибочками завтовшки 6 мм. Нарізати брукву кубиками розміром 1 см. нарізати розмарин. подрібнити чебрець.

Ovoshtnaya запечених страв - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 200 градусів. викласти цибулю, морква, пастернак і брукву в один шар на деко. Рясно посипати сіллю і перцем, полити достатньою кількістю оливкової олії. Запікати овочі в духовці близько 45 хвилин, помішуючи кожні 15 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і коричневими по краях.

Ovoshtnaya запечених страв - фото крок 3 3. Додати неочищений часник протягом останніх 15 хвилин. Відкласти запечені овочі в сторону. Викласти кукурудзяний хліб кубиками на порожній лист. Випікати до висихання, 10-15 хвилин, помішуючи в середині приготування.

Ovoshtnaya запечених страв - фото крок 4 4. Скропити форму для випічки маслом в спреї. Пропустити часник через м'ясорубку, додати його до овочів разом з чебрецем, розмарином, шавлією і запеченими кубиками хліба. У середній мисці збити яйця, потім додати курячий бульйон і вершкове масло, збити всі разом. Залити яєчної сумішшю овочі, акуратно перемішати. Викласти отриману суміш в підготовлену форму. Накрити форму фольгою і випікати близько 30 хвилин. Прибрати фольгу і випікати до коричневого кольору і хрусткої скоринки, близько 15 хвилин.

Подібні рецепти

Ovoshtnaya Iqra

Білий соус для рибних страв

Рецепт заготовки овочевої ікри на зиму. опис приготування: 1. Очистити моркву і цибулю. Ретельно промити помідори, яблука і перці. Видалити серцевину з яблук і перців. Нарізати овочі невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку. Так само для подрібнення можна використовувати блендер. 2. ...

Ovoshtnaya salysa

Ovoshtnaya salysa

Ovoshtnaya salysa — мексиканська закуска з порізаних овочів. Така сальса може зберігається до чотирьох днів в холодильнику, в закритій тарі. Блюдо часто подають з тостами або грінками. Спробуйте! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування овочевої сальси. Готується все елементарно,...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...