Рецепт Овочеве рагу з м'ясом

Рецепт Овочеве рагу з м'ясом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.
Я хочу показати, як приготувати овочеве рагу з м'ясом. Це не зовсім звичайний рецепт, так як попередньо інгредієнти довго маринуються. Але результат вартий усіх очікувань. Це неймовірно смачне рагу.

опис приготування:

Склад овочів можна варіювати на свій розсуд. наприклад, сюди підійдуть томати і солодкий перець. Також можна збагатити рагу кропом і іншими ароматними травами.

Якщо ви любите сметану, то її можна додати до страви при подачі. З напоїв до страви можна подавати червоне вино або пиво.

  • Говяжа вирізка— 800 грам
  • Лук-пориста— 1 пучок
  • петрушка— 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(велика цибулина)
  • морква— 2 штуки
  • Червоне сухе вино— 0,5 L
  • Картопля— 3 штуки(середнього розміру)
  • паста томатна— 2 Ст. ложки
  • Dajkon— 1 штука(можна замінити кабачком)
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Овочеве рагу з м'ясом - фото крок 1 Яловичину добре промийте і позбавте від прожилок, якщо вони присутні. М'ясо наріжте на одінкаовие шматочки розміром приблизно 4 з 4 см. Намагайтеся різати м'ясо поперек волокон. Це прискорить процес приготування яловичини.

Овочеве рагу з м'ясом - фото крок 2 Зелена цибуля і петрушку зв'яжіть в один пучок за допомогою натуральних ниток. Ця зелень потрібна лише для аромату, потім її потрібно буде видалити. Ріпчасту цибулю і моркву поріжте довільними шматочками і складіть в каструлю. Туди ж викладіть м'ясо і пучок зелені. Все це залийте вином, накрийте кришкою і відправте в холодильник маринуватися на 24 годину.

Овочеве рагу з м'ясом - фото крок 3 Коли час маринування закінчилося, дістаньте м'ясо шумівкою і просушіть його паперовим рушником. Яловичину потрібно обсмажити на сковороді з рослинним маслом до утворення скоринки. М'ясо можна посолити і поперчити за смаком в процесі обсмажування.

Овочеве рагу з м'ясом - фото крок 4 Картопля і дайкон очистите, наріжте великими шматочками. Туди ж відправте нарізану свіжу моркву і додайте до овочів томатну пасту. У цю каструлю викладіть обсмажену яловичину, наливати 300 мілілітрів води.

Овочеве рагу з м'ясом - фото крок 5 Перш ніж відправити рагу гаситися, додайте в каструлю 200 мілілітрів маринаду з вином. Увімкніть невеликий вогонь і тушкуйте рагу близько двох годин. За необхідності доливайте воду. потрібно, щоб яловичина стала м'якою. Подавати страву краще гарячим в глибоких тарілках.

Подібні рецепти

Овочеве рагу на сковороді

Жульєн з опеньків

Всім сподобається овочеве рагу на сковороді, яке готується без проблем, швидко і просто. Вибирайте овочі на свій розсуд і дивіться, як приготувати таке просте і корисне блюдо. опис приготування: Ця страва виходить легким, барвистим і з насиченим смаком. Навіть дітки із задоволенням спробують с...

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою — ця страва, призначене для легкого і одночасно ситної вечері. Шматочки курячого м'яса зроблять блюдо ситним, а переважна кількість овочів — корисним! опис приготування: Овочеве рагу з куркою готується досить швидко, приблизно 30 хвилин. Всі зазначені нижче інгредієнти ро...

Овочеве рагу по-домашньому

Овочеве рагу по-домашньому

Дуже смачне і легке в приготуванні рагу,а головне корисне!!! кількість порцій: 4 Картопля— 300 грам морква— 100 грам цибуля ріпчаста— 60 грам капуста білокачанна— 150 грам масло рослинне— 20 грам томатна паста— 20 грам часник— 1 зубчик сіль / перець / лавровий лист— За смаком зелень— 2 грами(дл...

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Варіантів приготування овочевого рагу існує сотні. Навіть із заморожених овочів воно виходить дуже смачним і корисним. Готувати його можна відразу в сотейнику, а можна попередньо обсмажувати. опис приготування: Овочеве рагу прийнято вважати літнім блюдом, але його можна готувати в будь-яку пор...

Овочеве рагу з курячими сердечками

Овочеве рагу з курячими сердечками

Овочеве рагу з курячими сердечками можна готувати в будь-який час року. Якщо у вас є заморожені овочі, то навіть взимку ви зможете побалувати себе корисним стравою. основа — субпродукти у вигляді сердець. опис приготування: Овочеве рагу — це дуже корисне друга страва. Його відносять до розряду...