Рецепт Оладки з рікоттою і яблуками

Рецепт Оладки з рікоттою і яблуками
Кількість порцій: 3 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування оладок з рікоттою, лимонною цедрою і смаженими в цукрі яблуками з корицею.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 оладок діаметром 7,5-10 см. Подавайте оладки з кленовим сиропом.

  • яблука— 4 штуки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • цукру— 3 Ст. ложки
  • кориці— 1/2 чайних ложки
  • лимонний сік— — За смаком
  • Для оладий:яйця— 4 штуки
  • цукру— 1 1/2  Ст. ложки
  • лимонної цедри— 1 1/2  Ст. ложки
Оладки з рікоттою і яблуками - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 95 градусів. Яблука очистити від шкірки, серцевини і нарізати скибочками.

Оладки з рікоттою і яблуками - фото крок 2 2. У великій сковороді обсмажити яблука в вершковому масло на сильному вогні, періодично помішуючи, протягом 5 хвилин, поки яблука не почнуть розм'якшуватися. Посипати яблука цукром і корицею, готувати середньому вогні, час від часу помішуючи, протягом 5-10 хвилин, поки вони не стануть м'якими. Перемішати з лимонним соком і тримати суміш в теплі.

Оладки з рікоттою і яблуками - фото крок 3 3. зробити оладки. Розділити яйця на білки і жовтки. У мисці збити яєчні жовтки, сир Рікотта, цукор і лимонну цедру. Додати борошно і перемішати суміш. В іншій мисці електричним міксером збити яєчні білки з дрібкою солі. Додати чверть суміші в суміш жовтків, перемішати, потім додати решту білки і акуратно розмішати.

Оладки з рікоттою і яблуками - фото крок 4 4. Нагріти сковороду на середньому вогні, додати масло. Коли масло буде досить гарячим, вилити тісто на сковороду, приблизно 1/4 склянки на 1 порцію, і готувати оладки 1-2 хвилини з кожного боку, до золотистого кольору. Додайте додатково масло при необхідності. Викласти готові оладки на блюдо і помістити в розігріту духовку, щоб зберегти їх теплими. Подавати оладки зі смаженими яблуками і кленовим сиропом.

Подібні рецепти

Італійський маннік з рікоттою

Запашний маринад для яловичини

дивіться, як приготувати італійський маннік з рікоттою. неймовірно ніжний, повітряний і легкий десерт. Він хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. пробуйте! опис приготування: Що до чашечки ранкової кави або чаю може бути смачніше манника?! Ніжна рикотта і цитрусова нотка в манника —...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

М'ясний рулет з беконом і рікоттою

М'ясний рулет з беконом і рікоттою

Рецепт приготування рулету з фаршу індички з сиром Моцарелла, рикоттой, сиром Пармезан, цибулею, петрушкою, беконом і мускатним горіхом. опис приготування: Чудовий італійський м'ясний рулет стане прикрасою святкового столу. фаршу індички— 900 грам великих яйця— 2 штуки рикотта— 300 грам сиру...

Ньокки з рікоттою

Ньокки з рікоттою

Ньокки з рікоттою — це близькі родичі ледачих вареників з сиром, тільки приготовані з домашнього сиру з додаванням сиру. Дуже смачно. Ці вареники роблять несолодкими. опис приготування: Nyokki з rikottoy варіння 2-3 хвилини в підсоленій воді після спливання. Подавати їх можна з оливковою олією...

Пасха з рікоттою і маскарпоне

Пасха з рікоттою і маскарпоне

Вишуканий смак такої пасхи вразить вас і змусить по новому поглянути на цей святковий десерт, а все завдяки додаванню до складу італійських сирів!!! опис приготування: Напевно, кожен з вас вже звик до того, що традиційно цей святковий десерт готують їх сиру, але сьогодні я розповім вам, як при...