Рецепт Нут зі свининою

Рецепт Нут зі свининою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Свинина з нутом і цілим овочевим фестивалем з добавкою темного пива, приготована в мультиварці, буде гідною прикрасою святкового вечора. Це варто спробувати. Нескладно і дуже смачно.

опис приготування:

Смачне святкове блюдо поєднало в собі всі смакові фарби свинини, нуту, морква, помідора, болгарського перцю. ці інгредієнти, приправлені цілим букетом ароматних спецій і витримані в темному пиві, стануть справжньою гастрономічною сенсацією святкового вечора. Приготування страви виконується в мультиварці, що істотно спрощує процес. дивіться, як приготувати нут зі свининою.

  • Свинина на кісточці— 600 грам
  • гайка— 2 склянки
  • пиво темне— 200 грам
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • Солодкий перець— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • сіль— За смаком
  • суміш перців— За смаком
  • свіжа зелень— За смаком
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Масло рослинне— За смаком
Нут зі свининою - фото крок 1 1. До того, як приготувати нут зі свининою, замочіть його на кілька годин, а краще на всю ніч. Вода повинна на кілька сантиметрів перекривати продукт, ємність краще вибрати широку.

Нут зі свининою - фото крок 2 2. Свинину порізати на невеликі шматочки. Води налийте в ємність мультиварки і трохи часу потримайте м'ясо в режимі смаження.

Нут зі свининою - фото крок 3 3. Цибуля поріжте невеликими кубиками і покладіть в мультиварку. Потріть на тертці моркву і додайте до продуктів. Тушіте 5 хвилин, влийте пиво і продовжуйте готувати 20 хвилин.

Нут зі свининою - фото крок 4 4. Приберіть з болгарського перцю серцевину, поріжте соломкою. Помідор поріжте на невеликі кубики. Очистіть часник і порубаєте на невеликі шматочки.

Нут зі свининою - фото крок 5 5. Після того, як свинина протушкувати, додайте залишилися продукти. Покладіть приготований болгарський перець, подрібнений томат і часник. Кладіть томатну пасту, солі, бражник. Настав час згадати про гірчиці і лавровому листі. Перекладывайте нут, з якого попередньо видалили вологу. перешкодьте продукти. Налийте гарячої води, вона повинна на сантиметр покрити продукти. Готуйте два з половиною години. Блюдо готово.

Подібні рецепти

Хрусткий нут

Фунчоза з морквою

Чи подобається вам хрустіти чимось за переглядом фільмів і серіалів? Я цю справу обожнюю! Але різні чіпси і снеки з магазину не корисні, і я вибираю домашні закуски. наприклад, ось одна з подібних. опис приготування: Блюдо вийшло дуже простим і швидким, і навіть якщо ви дуже лінуйтеся, то зроб...

Смажений нут (живильний перекус)

Смажений нут (живильний перекус)

Смажений нут є одним з кращих варіантів швидкого, корисного і поживного перекусу. Його можна брати з собою в коробочці на роботу або готувати дітям. І нут набагато корисніші, ніж картопля. опис приготування: Нещодавно я дізналася один дуже хороший варіант живильного перекусу, який можна брати ...

Нут с курицей и овощами

Нут с курицей и овощами

Нут с курицей и овощами (или курица с нутом и овощами, кому як зручніше) — блюдо по мотивам марокканской национальной кухни. А если его с кус-кусом подать, то блюдо получается вообще аутентичным. опис приготування: Нут с курицей и овощами — блюдо до безумия простое (в плані приготування), и эт...

Нут со свининой в мультиварке

Нут со свининой в мультиварке

Нут трудно переоценить по его полезным качествам для здоровья. В этом турецком горохе содержится большое количество белка. Его очень любят вегетарианцы, так как нут может заменить мясо. опис приготування: Цікавитесь, как приготовить нут со свининой в мультиварке? Це дуже просто. Через пару час...

Смажений рис зі свининою

Смажений рис зі свининою

Традиційна страва китайської кухні припаде до душі любителям пікантних і гострих страв — Мал, свинина, соєвий соус і овочі відмінно поєднуються між собою. Рекомендую рецепт смаженого рису зі свининою! опис приготування: Рис з м'ясом в різних комбінаціях — улюблене блюдо всього Сходу. У Китаї й...