Рецепт Начинка для бісквітного торта

Рецепт Начинка для бісквітного торта
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Якщо ви самостійно створюєте унікальні бісквітні торти, підбираючи оформлення і всілякі прошарку, зверніть увагу на цей рецепт. покажу, як приготувати начинку для бісквітного торта.

опис приготування:

десерт, в якому три коржа з ​​м'якого бісквіта просякнуті сиропом і чергуються з спокусливими начинками. Легкий заварний крем приготований з кукурудзяного і рисового крохмалю. Скибочки свіжої полуниці і хрустка шоколадна крихта надають особливого смаку, а збиті вершки прикрашають і завершують цей десерт.

  • Бісквітні коржі готові— 3 штуки
  • Полуниця свіжа— 500 грам
  • меренги готові— За смаком
  • шоколадні краплі— За смаком
  • Збиті вершки— 2 штуки(у мене — в балонах)
  • яєчні жовтки— 8 штук
  • молоко— 1 літр
  • Крохмаль кукурудзяний— 30 грам
  • крохмаль рисовий— 30 грам
  • Цукрова пудра— 200 грам
  • Стручки ванілі— 2 штуки
  • вода— 500 грам
  • цукор— 300 грам
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
Начинка для бісквітного торта - фото крок 1 Для крему просійте обидва крохмалю, додайте цукрову пудру і насіння стручка ванілі, перемішайте. додайте жовтки, перемішайте суміш віночком. Доведіть до кипіння молоко з стручком ванілі. штам, скромно охолодитися і, поступово вливаючи в жовткову суміш, інтенсивно перемішуйте. Поставте крем на слабкий вогонь і варіть до загустіння, постійно помішуючи. вимкніть, перелийте крем в миску і дайте охолонути під харчовою плівкою, прилеглої до поверхні крему.

Начинка для бісквітного торта - фото крок 2 для сиропу: в каструлі закип'ятіть воду разом з цукром, помішуючи, щоб цукор повністю розчинився. Додайте ванільний екстракт, перемішайте. Перелийте сироп в скляний контейнер і дайте охолонути.

Начинка для бісквітного торта - фото крок 3 Перекладіть остиглий заварний крем в кондитерський мішок. Покладіть перший корж бісквіту на тарілку, злегка змочіть приготованим сиропом і викладіть спіраллю заварний крем.

Начинка для бісквітного торта - фото крок 4 На крем покладіть очищені, промиті і нарізані ягоди полуниці.

Начинка для бісквітного торта - фото крок 5 Накрийте полуницю другим коржем, просочіть його сиропом, покрийте заварним кремом, посипте шоколадними краплями.

Начинка для бісквітного торта - фото крок 6 Зверху зробіть шар з готових збитих вершків.

Начинка для бісквітного торта - фото крок 7 Додайте останній корж бісквіта, просочіть цукровим сиропом і прикрасьте готовими збитими вершками.

Начинка для бісквітного торта - фото крок 8 Посипте торт зверху шоколадними краплями, ukrasyte merengami, шоколадними візерунками і свіжої нарізаної полуницею. Подавайте бісквітний торт відразу ж.

Подібні рецепти

Начинка для буріто

Білковий крем для бісквітного торта

Рецепт приготування начинки для буріто завжди новий і оригінальний, — адже по суті, складові підбираються з того. що у вас є в холодильнику. У цьому рецепті, наприклад, використовується курка, смачно! опис приготування: Цей простий рецепт начинки для буріто не є обов'язковим, — скільки б раз я...

Начинка для піци з фаршем

Начинка для піци з фаршем

Ця піца за смаком нагадує чізбургер з Макдональдса, адже готую її з начинкою з яловичого фаршу, маринованими огірками та сиром. Отже, рецепт, як приготувати начинку для піци з фаршем. опис приготування: На перший погляд соління в піці - це трохи дивно, але тільки на перший погляд. Мариновані о...

Начинка з печінкою для пиріжків

Начинка з печінкою для пиріжків

Начинка з печінкою для пиріжків — дуже проста, недорога начинка. Особисто я люблю пиріжки з печінкою більше, ніж пиріжки з м'ясом. Готується така начинка легко і швидко, у чому її ще один великий плюс. опис приготування: Начинка з печінкою для пиріжків готується дуже просто. Інгредієнтів для н...

Начинка для бутербродів

Начинка для бутербродів

Подорожуючи по Європі я привезла чимало рецептів та ідей. Хочу поділитися з вами рецептом начинки для бутербродів з тунця. Це оригінальний і корисний рецепт, особливо для тих хто їсть мало риби. опис приготування: Рибна начинка для бутербродів і зокрема тунець, широко використовується на Мальт...

Начинка для домашньої піци

Начинка для домашньої піци

Що може бути смачніше домашньої піци? Тільки домашня піца Смачна, ситна, ароматна і приготована з любов'ю. У неї тільки один недолік — з'їдається вона занадто швидко. опис приготування: Я досить часто готую вдома піцу — її люблять всі мої рідні. Найчастіше піца робиться з того, що є в холодиль...