Рецепт М'ясо по-контонскі

Рецепт М'ясо по-контонскі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування вишуканого французького м'ясної страви.

опис приготування:

Спочатку потрібно відварити рис у киплячій підсоленій воді. потім, почистити і нарізати моркву тонкою соломкою. Свинину нарізати невеликими смужками і приправити сіллю.

Нагріти масло в сковороді, обсмажувати м'ясо до коричневого кольору. Потім додати моркву і продовжувати готувати протягом 5-10 хвилин при закритій кришці. Викласти відварений рис на блюдо, зверху покласти шматочки м'яса і обсмажену моркву, залити кисло-солодким соусом (за смаком), і нарешті все це посипати подрібненою петрушкою.

  • довгозерний рис— 125 грам
  • морква— 300 грам
  • свинина— 300 грам
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • кисло-солодкий соус— 1 За смаком
  • петрушка— 2 Ст. ложки
Спочатку потрібно відварити рис у киплячій підсоленій воді. потім, почистити і нарізати моркву тонкою соломкою. Свинину нарізати невеликими смужками і приправити сіллю.

Нагріти масло в сковороді, обсмажувати м'ясо до коричневого кольору. Потім додати моркву і продовжувати готувати протягом 5-10 хвилин при закритій кришці. Викласти відварений рис на блюдо, зверху покласти шматочки м'яса і обсмажену моркву, залити кисло-солодким соусом (за смаком), і нарешті все це посипати подрібненою петрушкою.

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

Салат з виноградом, і сиром, і часником

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...