Рецепт М'ясо під молочним соусом

Рецепт М'ясо під молочним соусом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
М'ясо виходить ніжним і соковитим, і доливання — смачною, з тонким ароматом мускатного горіха і вершкової ноткою. Дуже смачно і ситно! Подобається і дорослим, і дітям! Так що дуже раджу спробувати.

опис приготування:

Мої чоловіки були в захваті від цієї страви! І хоча воно дуже ситне, попросили добавки

ось рецепт, як приготувати м'ясо під молочним соусом, виходить дуже смачно, як на мене.

Сир беріть будь на ваш розсуд, щоб він не зіпсував смачний соус. Яловичину і картоплю можна відварити заздалегідь, а запекти вже перед приходом гостей.

Готуйте з задоволенням!

  • яловичина— 700 грам
  • перець духмяний— 3 штуки
  • лист лавровий— 1 штука
  • Картопля— 4 штуки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 20 грам
  • молоко— 1/2 склянки
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
  • сир— 100 грам
  • кріп— 1 пучок
М'ясо під молочним соусом - фото крок 1 Опустіть м'ясо в окріп, додайте лавровий лист, запашний перець. Відваріть протягом 1,5 годин. Чи не солити!

М'ясо під молочним соусом - фото крок 2 М'ясо наріжте скибочками і викладіть у жароміцних форму.

М'ясо під молочним соусом - фото крок 3 відваріть картоплю, наріжте його скибочками.

М'ясо під молочним соусом - фото крок 4 І викладіть поверх м'яса.

М'ясо під молочним соусом - фото крок 5 Для соусу на повільному вогні розтопіть масло (в сотейнике). додайте борошно, перемішайте. додайте молоко, мускатний горіх, сіль, перець за смаком і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.

М'ясо під молочним соусом - фото крок 6 Викладіть соус зверху картоплі.

М'ясо під молочним соусом - фото крок 7 Посыпьте натертым сыром. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.

М'ясо під молочним соусом - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Капуста, запечена під молочним соусом

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо під молочним соусом wineglass.com.ua') as relev FROM ...' at line 1

Рецепт приготування капусти брокколі, посипаною сиром і запеченої під соусом з молока і вершкового масла. Запечену капусту добре подавати як гарнір до риби. кількість порцій: 3-4 брокколі— 200 грам цвітної капусти— 200 грам вершкового масла— 30 грам молока— 300 мілілітрів пшеничного борошна— 20...

Вівсяне печиво з молочним кремом

Вівсяне печиво з молочним кремом

Рецепт приготування печива з коричневим цукром, вівсяними пластівцями, корицею і двома начинками на вибір. Обидва варіанти начинки для печива виходять смачними, але друга начинка готується довше. кількість порцій: 18-19 яйця— 2 штуки солі— 1/2 чайних ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка розпушув...

М'ясо під грибним соусом

М'ясо під грибним соусом

М'ясо під грибним соусом — напевно, улюблене блюдо будь-якого чоловіка. соковите, ароматне, з насиченим смаком, його просто неможливо не любити! І готується зовсім нескладно, не блюдо, а мрія! опис приготування: варіант, як приготувати м'ясо під грибним соусом, дуже простий. М'ясо порізати на ...

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом — це прекрасне доповнення до будь-якого приготовленого гарніру: макаронів, kartofelyu, гречке или рису. М'ясо має дуже цікавий смак і яскравий аромат. Рекомендую на вечерю! опис приготування: розповім, як приготувати м'ясо під кисло-солодким соусом в домашніх ум...

М'ясо під соусом в духовці

М'ясо під соусом в духовці

Рецепт приготування м'яса під соусом в духовці — для вас! це просте, але в той же час насичене блюдо, яке вам точно припаде до душі! М'ясо виходить м'яке і дуже соковите. Спробуйте! опис приготування: цей цікавий, але дуже простий рецепт м'яса під соусом в духовці робить його по-справжньому со...