Рецепт М'ясо під соусом в духовці

Рецепт М'ясо під соусом в духовці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування м'яса під соусом в духовці — для вас! це просте, але в той же час насичене блюдо, яке вам точно припаде до душі! М'ясо виходить м'яке і дуже соковите. Спробуйте!

опис приготування:

цей цікавий, але дуже простий рецепт м'яса під соусом в духовці робить його по-справжньому соковитою. правда, якщо ви не сильно шанує солодкуваті нотки в соусі, рекомендую збільшити кількість солі і часнику, а кількість цукру зменшити. Бажаю удачі!

  • свиняча вирізка— 1 кілограм(можна використовувати і іншу частину м'яса — ребра, наприклад)
  • цукор коричневий— 0.5 склянки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • часниковий порошок— 1 Ст. ложка
  • кмин— 1 Ст. ложка
  • паприка гостра— 1 Ст. ложка
  • Перець чилі— 0.5 Ст. ложки
  • куркума— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— 4 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 5 Ст. ложок
М'ясо під соусом в духовці - фото крок 1 1. Змішаємо між собою сіль, часниковий порошок, димоходи й kurkumu. Натираємо цією сумішшю м'ясо і залишимо постояти в теплому місці на годину або два.

М'ясо під соусом в духовці - фото крок 2 2. Тепер змішаємо соєвий соус і гірчицю з іншими інгредієнтами. Помістимо соус в сотейник і ставимо на маленький вогонь. витримуємо, поки соус не стане рідині за рахунок того, що цукор розтане. Швидко знімаємо з вогню і обмазуємо м'ясо з усіх боків. Я ще набираю соус в шприц і ввожу то там, то там в м'ясо, якщо шматок сильно товстий.

М'ясо під соусом в духовці - фото крок 3 3. А далі — як вам подобається. Можна м'ясо запікати (рекомендую це робити при низькій температурі в 170 градусів і довго, близько двох годин), або ж обсмажити на оливковій олії "; на швидку руку ";. В будь-якому випадку, буде смачно!

Подібні рецепти

М'ясо під грибним соусом

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо під соусом в духовці wineglass.com.ua') as relev FROM...' at line 1

М'ясо під грибним соусом — напевно, улюблене блюдо будь-якого чоловіка. соковите, ароматне, з насиченим смаком, його просто неможливо не любити! І готується зовсім нескладно, не блюдо, а мрія! опис приготування: варіант, як приготувати м'ясо під грибним соусом, дуже простий. М'ясо порізати на ...

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом — це прекрасне доповнення до будь-якого приготовленого гарніру: макаронів, kartofelyu, гречке или рису. М'ясо має дуже цікавий смак і яскравий аромат. Рекомендую на вечерю! опис приготування: розповім, як приготувати м'ясо під кисло-солодким соусом в домашніх ум...

М'ясо під молочним соусом

М'ясо під молочним соусом

М'ясо виходить ніжним і соковитим, і доливання — смачною, з тонким ароматом мускатного горіха і вершкової ноткою. Дуже смачно і ситно! Подобається і дорослим, і дітям! Так що дуже раджу спробувати. опис приготування: Мої чоловіки були в захваті від цієї страви! І хоча воно дуже ситне, попросил...

М'ясо під ананасами в духовці

М'ясо під ананасами в духовці

Рекомендую вам спробувати м'ясо під ананасами в духовці, якщо ви любите гострі страви. Поєднання солодкого ананаса і гострого соусу відмінно доповнює смак свинини. Це гарна ідея для сімейної вечері. опис приготування: Для приготування м'яса під ананасами в духовці можна брати як свіжий, так і...

М'ясо під шубою в духовці

М'ясо під шубою в духовці

М'ясо під шубою в духовці жахливо смачне і калорійне блюдо. Я готую його тільки для гостей. Коли гості в хаті, дуже зручно поставити підготовлений лист в духовку і включити в потрібний час! опис приготування: М'ясо під шубою в духовці можна запікати і при 180 градусах, але тоді 40 хвилин. Все...