Рецепт М'ясо під грибним соусом

Рецепт М'ясо під грибним соусом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
М'ясо під грибним соусом — напевно, улюблене блюдо будь-якого чоловіка. соковите, ароматне, з насиченим смаком, його просто неможливо не любити! І готується зовсім нескладно, не блюдо, а мрія!

опис приготування:

варіант, як приготувати м'ясо під грибним соусом, дуже простий. М'ясо порізати на шматочки і обсмажте на сковороді. Потім просушіть зі сметаною подрібнені печериці та цибулю. Подавайте м'ясо під грибним соусом гарячим.

  • свиняча вирізка— 400 грам
  • печериці— 300 грам
  • крем— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Соняшникова олія— 80 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Перець духмяний мелений— За смаком
М'ясо під грибним соусом - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти, гриби і цибулю очистіть, м'ясо необхідно розморозити.

М'ясо під грибним соусом - фото крок 2 Свинячу вирізку поріжте пластинами поперек волокон товщиною близько 8-10 мм.

М'ясо під грибним соусом - фото крок 3 Гриби порізати тонкими пластинами, але не відділить ніжку від капелюшки.

М'ясо під грибним соусом - фото крок 4 Цибулину поріжте дрібними кубиками. Лук в соусі не повинен відчуватися, а повинен тільки давати легкий відтінок смаку.

М'ясо під грибним соусом - фото крок 5 М'ясо підсмажте до готовності в невеликій кількості рослинного масла. Слідкуйте, щоб не пересушити його, свиняча вирізка повинна залишитися дуже м'якою і соковитою.

М'ясо під грибним соусом - фото крок 6 Порубані печериці та цибулю обсмажте до напівготовності, додайте сметану, перемішайте і тушкуйте до готовності грибів.

М'ясо під грибним соусом - фото крок 7 М'ясо під грибним соусом готове. Свининку викладіть на тарілку, зверху покладіть грибний соус. Подавайте до столу як окрему страву з овочевими пюре або кашею.

Подібні рецепти

Паста з грибним соусом

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо під грибним соусом wineglass.com.ua') as relev FROM li...' at line 1

Смачне і недороге блюдо італійської кухні. пасту, або макарони, люблять практично всі. А грибний соус не залишить байдужим нікого. опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування пасти з грибним соусом. Пасту можна вибрати будь-яку, відповідно до свого смаку. Грибний соус готуєть...

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом — це прекрасне доповнення до будь-якого приготовленого гарніру: макаронів, kartofelyu, гречке или рису. М'ясо має дуже цікавий смак і яскравий аромат. Рекомендую на вечерю! опис приготування: розповім, як приготувати м'ясо під кисло-солодким соусом в домашніх ум...

М'ясо під молочним соусом

М'ясо під молочним соусом

М'ясо виходить ніжним і соковитим, і доливання — смачною, з тонким ароматом мускатного горіха і вершкової ноткою. Дуже смачно і ситно! Подобається і дорослим, і дітям! Так що дуже раджу спробувати. опис приготування: Мої чоловіки були в захваті від цієї страви! І хоча воно дуже ситне, попросил...

М'ясо під соусом в духовці

М'ясо під соусом в духовці

Рецепт приготування м'яса під соусом в духовці — для вас! це просте, але в той же час насичене блюдо, яке вам точно припаде до душі! М'ясо виходить м'яке і дуже соковите. Спробуйте! опис приготування: цей цікавий, але дуже простий рецепт м'яса під соусом в духовці робить його по-справжньому со...

М'ясо під ананасами в духовці

М'ясо під ананасами в духовці

Рекомендую вам спробувати м'ясо під ананасами в духовці, якщо ви любите гострі страви. Поєднання солодкого ананаса і гострого соусу відмінно доповнює смак свинини. Це гарна ідея для сімейної вечері. опис приготування: Для приготування м'яса під ананасами в духовці можна брати як свіжий, так і...