Рецепт М'ясо курки в духовці

Рецепт М'ясо курки в духовці
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Пропоную цікавий варіант приготування м'яса курки в духовці. Ми візьмемо курячі стегенця і доповнимо їх цитрусовими фруктами і ароматними травами. Вийде приголомшливе блюдо!

опис приготування:

Мені досить було просочити курку ароматами цитрусових протягом 20 хвилин. Але якщо час дозволяє, можете залишити м'ясо і на годину.

Не шкодуйте солі і перцю, щоб блюдо не вийшло прісним. А ось аромат у нього в будь-якому випадку буде просто божественним

  • стегна курячі— 10-12 штук
  • апельсин— 2 штуки
  • лимон— 2 штуки
  • італійські трави— 1 Ст. ложка(сухі)
  • розмарин— 1 пучок
  • чебрець— 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • цукор— 2 чайних ложки
  • Вершкове масло— 3 чайних ложки
  • Масло рослинне— 30 мілілітрів
  • сіль, перець— За смаком
  • паприка— За смаком
М'ясо курки в духовці - фото крок 1 Підготуйте все необхідне. стегенця вимийте, обсушити і покладіть у велику форму для запікання.

М'ясо курки в духовці - фото крок 2 Змішайте розтоплене вершкове і рослинне масло, подрібнений часник, цукор, сік лимона і апельсина. Вилийте суміш на курку. Посипте подрібненим чебрецем і розмарином, укладіть часточки цитрусових, порізаний півкільцями цибулю. Присипте все сіллю і перцем, паприкою за бажанням.

М'ясо курки в духовці - фото крок 3 Залиште форму на 20 хвилин, щоб курка просочилася маринадом. Духовку розігрійте до 190 градусів і відправте курку на годину готуватися.

Подібні рецепти

М'ясо «дипломатичність» в духовці

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо курки в духовці wineglass.com.ua') as relev FROM links WH...' at line 1

М'ясо "; Дипломат" в духовці відрізняється від м'яса приготованого подібним чином тим, що воно готується порційно. На кожну відбивну викладається окремо сир, гриби, помідор. опис приготування: М'ясо "; Дипломат" в духовці виходить дуже смачне, просто пальчики оближеш! М'ясо беріть свинину, кар...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-царськи у духовці

М'ясо по-царськи у духовці

Немає потреби говорити, що існує кілька варіантів рецепта "; м'ясо по-царськи у духовці ";. одне схоже, що у м'яса — багата шуба і ця шуба трохи відрізняється в інгредієнтах. але мотив — французький! опис приготування: М'ясо по-царськи у духовці — соковите, ніжне за рахунок грибів і шубки з с...

М'ясо гриль в духовці

М'ясо гриль в духовці

М'ясо гриль в духовці приготувати нескладно. Ми часто думаємо, що великий запечений шматок м'яса - це блюдо для святкового столу, а насправді це альтернатива повсякденному ковбасі та копченостям! опис приготування: М'ясо гриль в духовці рекомендується ще і тим, хто хоче схуднути. Жар гриля вит...

М'ясо по-капітанську в духовці

М'ясо по-капітанську в духовці

М'ясо по-капітанську в духовці нагадує м'ясо по-французьки. Існує кілька варіантів: з картоплею, з грибами, з помідорами, з усім разом! Я приведу рецепт, який подобається моїм капітанам! опис приготування: М'ясо по-капітанську в духовці подавайте як самостійне блюдо. Я раджу тільки подати блю...