Рецепт М'ясо гриль в духовці

Рецепт М'ясо гриль в духовці
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
М'ясо гриль в духовці приготувати нескладно. Ми часто думаємо, що великий запечений шматок м'яса - це блюдо для святкового столу, а насправді це альтернатива повсякденному ковбасі та копченостям!

опис приготування:

М'ясо гриль в духовці рекомендується ще і тим, хто хоче схуднути. Жар гриля витопить зайвий жир з м'яса і створить апетитну кірочку. М'ясо виходить практично таким же, як і відварне, за кількістю калорій, але смак його значно краще, особливо якщо ви його замаринували улюбленими спеціями. Готовність м'яса перевіряйте за соком, проколів шматок. Що випливає сік повинен бути прозорим. дивіться, як приготувати м'ясо гриль в духовці. Успіхів і приємного апетиту!


  • Говяжа вирізка— 1 кілограм
  • Спеції до м'яса— За смаком(гілочки)
М'ясо гриль в духовці - фото крок 1 М'якоть промийте під проточною водою. Видаліть грубі жили і плівки. М'ясо повинно бути ідеальним, м'яким. Найкраще підходить відбивна без кістки. У мене на фото тонка біла прожилка. Вона дуже м'яка. Всі грубі жили потрібно вирізати.

М'ясо гриль в духовці - фото крок 2 Натріть м'ясо з усіх боків спеціями і травами до м'яса. Не забудьте посолити.

М'ясо гриль в духовці - фото крок 3 На добре розігрітій сковороді гриль обсмажити м'ясо з двох боків до утворення рум'яної скоринки.

М'ясо гриль в духовці - фото крок 4 На лист фольги, складений удвічі, викладіть обсмажене м'ясо.

М'ясо гриль в духовці - фото крок 5 Загорніть м'ясо у фольгу так, щоб утворюється м'ясний сік не витік.

М'ясо гриль в духовці - фото крок 6 Запікайте м'ясо в духовці близько 2 годин. За цей час вторгатися в процес приготування не слід.

Подібні рецепти

Стегенця гриль в духовці

Паста з помідорами і маслинами

Гриль дозволяє м'яса і птиці рівномірно пропектися і отримати приголомшливу хрустку скоринку. Філе завжди має насичений смак і аромат. Блюдо за такою технологією стане прекрасним вечерею. опис приготування: Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати стегенця гриль в духовці. У рецепті вик...

Імбирний лосось з манго-гриль і брусничним соусом

Імбирний лосось з манго-гриль і брусничним соусом

Ароматний лосось з ніжним манго і кисленьким соусом. Дуже смачно, пікантно, запашний, соковитий. кількість порцій: 2 лосось— 450 грам імбир— 10 грам часник— 3 зубчики лимон— 1 штука перець чилі— 0.5 штуки петрушка— 30 грам цибуля ріпчаста— 1 штука манго— 1 штука соус брусничний— 3 Ст. ложки ...

Індійська курка гриль

Індійська курка гриль

Рецепт приготування курячих ніжок від індійських кухарів. кількість порцій: 6 курині ніжки— 6+ штук йогурт без добавок— 1 штука молоко— 1 штука спеції гарам масала— 1 штука кошерна сіль— 1 штука(за смаком) чорний перець— 1 штука(за смаком) У миску влити 4 склянки 2% молока. Додати й...

Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом

Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом

Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом — чудове блюдо для званої вечері. Спробуйте! опис приготування: Норвезька сьомга, підкопченим на грилі 400 г норвезької сьомги, без шкіри і кісток 1 жменю соснових голок фольга алюмінієва Соснові голки викласти на середину складе...

Оленіна гриль

Оленіна гриль

любителям оленини, спробуйте, не пошкодуєте. опис приготування: Помістити шматки оленини в дрібне блюдо для випічки і полити яблучним сидром, щоб покрити їх. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 2 годину. Дістаньте з страви і просушіть. Вилити яблучний сидр і скласти оленину назад в бл...