Рецепт М'ясо більш Scottish

Рецепт М'ясо більш Scottish
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Майже жодна трапеза в Шотландії не обходиться без м'яса. Готують і баранину, і свинину, і яловичину. Прикрасьте свій святковий стіл власноруч приготованим м'ясом по-шотландськи і не пошкодуєте!

опис приготування:

Цей рецепт м'яса по-шотландськи з фото допоможе вам подолати нову сходинку до вершин кулінарної майстерності. Як зробити блюдо з м'ясом по-шотландськи красивішим і як подати його до столу — нехай підкаже ваша фантазія. Я подаю з овочами, приготованими на пару. Смачного!

  • Говяжа вирізка— 800 — 900 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • бекон сирокопчені— 200 грам
  • Масло оливкове— 4-5 Ст. ложок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Суміш перців мелена— 0,5 чайних ложки
  • Спеції для м'яса— 1 Чайна ложка(ваші улюблені поєднання спецій)
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • кулінарна нитка— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
М'ясо більш Scottish - фото крок 1 переконайтеся, що у вас є всі необхідні інгредієнти.

М'ясо більш Scottish - фото крок 2 Яловичу вирізку моєму, обсушуємо і робимо ножем глибокі розрізи, в які будемо встромляти невеликі шматочки часнику.

М'ясо більш Scottish - фото крок 3 Змішуємо в глибокій посуді оливкова олія, лимонний сік, спеції для м'яса, мелений перець, сіль.

М'ясо більш Scottish - фото крок 4 Нашпиговують м'ясо часником і гарненько обмазуємо вийшов маринадом. Якщо у вас є час — можете залишити м'ясо маринуватися на кілька годин. Якщо ні — не біда. Просто в процесі приготування необхідно буде періодично поливати м'ясо маринадом.

М'ясо більш Scottish - фото крок 5 Чистимо цибулю і ріжемо великими кільцями. Укладаємо його на деко, змащений невеликою! кількістю масла. У процесі приготування м'ясо буде виділяти сік і наш цибуля не пригорить.

М'ясо більш Scottish - фото крок 6 Найскладніше в цьому процесі — обгорнути смужками бекону шматок вирізки і обв'язати кулінарною ниткою. сподіваюся, ваші домашні не відмовлять вам у допомозі. Розміщуємо "; одягнене" м'ясо на лушпиння подушці.

М'ясо більш Scottish - фото крок 7 Ставимо деко з м'ясом в заздалегідь розігріту до 250 градусів духовку. через 15 хвилин зменшуємо температуру в духовці до 200 градусів і запікаємо м'ясо протягом години, півтора. Час запікання залежить від товщини обраного вами шматка. У процесі запікання поливаємо м'ясо соком.

Подібні рецепти

М'ясо більш азіатський салат з listyyah

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо більш Scottish wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH...' at line 1

Рецепт приготування маринованого м'ясного фаршу з цибулею, часником, імбиром, грибами шиітаке і водяними каштанами на листі салату Бостон. опис приготування: В даному рецепті використовується поєднання м'яса індички і свинини. Також можна використовувати суміш курки і свинини. соєвого соусу—...

М'ясо більш кубинський

М'ясо більш кубинський

М'ясо більш кубинський — ця страва, яке призведе в захват практично будь-якого чоловіка. Дуже смачне приготоване на грилі м'ясо, подану з смачним соусом — хіба щось може бути краще для м'ясоїда? опис приготування: Як показує практика (принаймні, моя), щоб порадувати чоловіка, зовсім не обов'яз...

Pechenka більш Строганов

Pechenka більш Строганов

Рецепт приготування печінки по-строгановски зі сметаною. опис приготування: За цим рецептом виходить ніжна м'яка печінку, буквально тане в роті. Для її приготування краще брати яловичу або курячу печінку. На гарнір до печінки можна подавати рис, макарони або картопляне пюре. приготування: подр...

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...