Рецепт М'ясна піджарка з фаршу

Рецепт М'ясна піджарка з фаршу
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
розповім, як приготувати м'ясну піджарку з фаршу. Цей рецепт має легкий натяк на азіатську кухню, так що з такою піджаркою навіть звичний гарнір буде виглядати зовсім по-новому! Спробуйте!

опис приготування:

Рецепт приготування м'ясної піджарки з фаршу перед вами. сподіваюся, ви не поскупилася на інгредієнти і соус приготуєте так, як зазначено в рецепті, адже тут весь секрет страви, власне, в соусі "; Теріякі ";! Якщо ви навчитеся його готувати, зрозумієте, що у вас в руках справжній козир, адже за допомогою цього соусу можна урізноманітнити практично будь-яку страву, будь то: риба, м'ясо або овочі!

  • фарш— 500 грам(у мене суміш яловичого і свинячого )
  • брокколі— 200 грам
  • морква— 150 грам
  • Цибуля— 100 грам
  • Цибуля зелена— 20 грам(пару гілочок)
  • вода— 50 грам
  • Соєвий соус— 100 грам
  • цукор— 50 грам(можна і менше, якщо у вас не концентрований солоний соєвий соус)
  • Оцет червоний винний— 2 Ст. ложки(або 4 ст.л. вина)
  • мед— 2 Ст. ложки
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • часник— 4 зубчики
  • імбир мелений— 1 Чайна ложка
М'ясна піджарка з фаршу - фото крок 1 1. Рецепт простий до неможливості: на рослинній олії обсмажити фарш з цибулею, поки не виділиться і не випарується рідина. Тепер додамо подрібнену моркву і брокколі. Обсмажити все разом з додаванням крохмалю і подрібненого часнику.

М'ясна піджарка з фаршу - фото крок 2 2. Окремо до однорідності змішаємо мед, воду, соєвий соус, цукор, оцет і імбир. Щоб було швидше, я на хвилину відправляю соус в мікрохвильовку, так цукор швидше тане. Але можна того ж ефекту домогтися і шляхом активного перемішування. Коли суміш стане однорідною, вливаємо її до фаршу. Тушкуємо на невеликому вогні приблизно 15 хвилин. для 5 хвилин до кінця додамо подрібнену зелену цибулю.

М'ясна піджарка з фаршу - фото крок 3 3. От і все! Подавайте з улюбленим гарніром і насолоджуйтеся вечерею по-азійському!

Подібні рецепти

М'ясна зажарка

Бісквітні тістечка

Швидкий і смачний рецепт приготування яловичого м'яса, нарізаного тонкими смужками з помідорами, стручковой фасолью, цибулею, болгарським перцем і червоним вином. опис приготування: мабуть, один з найшвидших рецептів приготування другої страви. М'ясна зажарка за цим рецептом готується менше, н...

М'ясна нарізка в вигляді ялинки

М'ясна нарізка в вигляді ялинки

Накриваючи новорічний стіл, кожна господиня намагається приготувати вишукану їжу, красиво її прикрасити і подати до столу так, щоб все виглядало багато, яскраво, цікаво і, звичайно ж, апетитно. опис приготування: Як приготувати м'ясну нарізку у вигляді ялинки? Не так вже й складно, але аналогі...

М'ясна запіканка

М'ясна запіканка

М'ясна запіканка добре тим, що в рецепті м'ясний фарш можна комбінувати практично з будь-якими овочами, локшиною, макаронами і навіть крупами. М'ясна запіканка - дуже ситне і поживне блюдо. кількість порцій: 3-4 kartofelin— 10-12 штук відвареної яловичини— 350-400 грам цибулини— 2 штуки сметани...

Печеня з яловичого фаршу, помідорів і квасолі

Печеня з яловичого фаршу, помідорів і квасолі

Сьогодні пропоную просто унікальний рецепт - ситний, з дуже яскравим, насиченим смаком — печеня з яловичого фаршу, помідорів і квасолі. обов'язково спробуйте! опис приготування: У складі страви - яловичий фарш (можна брати готовий або приготувати самим), консервована квасоля і помідори (свіжі ...

«М'ясо по французьки» з курячого фаршу

«М'ясо по французьки» з курячого фаршу

Рецепт приготування популярного м'ясної страви з використанням курячого фаршу. По суті, готуємо той же м'ясо по-французьки, однак замість відбивні м'яса використовуємо курячий фарш. Дуже смачно! опис приготування: таке блюдо, як м'ясо по-французьки, відомо практично всім. Однак я пропоную приг...