Рецепт Камбала з сиром

Рецепт Камбала з сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Камбала з сиром рецепт приготування запеченої риби з сиром пармезан, вершковим маслом, майонезом, лимонним соком і зеленою цибулею.

опис приготування:

Попередньо розігріти духовку. Дрібно нарізати зелений лук.

Викласти камбалу в змащену маслом невелику форму для випічки. Скропити рибу лимонним соком.

У невеликій мисці змішати сир пармезан, вершкове масло, майонез, Зелена цибуля, сіль і гострий перцевий соус. Відкласти суміш в сторону.

Запікати камбалу в духовці від 4 до 6 хвилин, поки риба не буде легко протикати виделкою. Прибрати рибу з духовки і полити сирною сумішшю. запікати ще 30 секунд, поки сир не підрум'яниться. Камбала з сиром готова, блюдо подавати теплим.


  • камбалы филе— 4 штуки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • зелених цибулі— 3 штуки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • перцевого соусу— 1/8 чайних ложки
Попередньо розігріти духовку. Дрібно нарізати зелений лук.

Викласти камбалу в змащену маслом невелику форму для випічки. Скропити рибу лимонним соком.

У невеликій мисці змішати сир пармезан, вершкове масло, майонез, Зелена цибуля, сіль і гострий перцевий соус. Відкласти суміш в сторону.

Запікати камбалу в духовці від 4 до 6 хвилин, поки риба не буде легко протикати виделкою. Прибрати рибу з духовки і полити сирною сумішшю. запікати ще 30 секунд, поки сир не підрум'яниться. Камбала з сиром готова, блюдо подавати теплим.


Подібні рецепти

Камбала з цибулею і сиром

Курячий суп з баклажанами

Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, спаржею, сиром чеддер, мускатним горіхом і перцем кайенский. опис приготування: Відварити спаржу на пару до м'якості, близько 5 хвилин. Обсмажити цибулю до м'якості в 1 чайній ложці олії в сковороді. Посипати цибулю рівномірно на камбалу. поклад...

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Рецепт приготування запеченої камбали з грибами, зеленою цибулею, апельсиновим соком, соєвим соусом і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити форму для випікання маслом. Нарізати гриби і зелена цибуля. Викласти половину грибів і зеленого лука в форму дл...

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Рецепт приготування камбали з креветками і соусом зі сметани, імбиру, кропу і цибулі. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником і відкласти в сторону. Для приготування соусу в невеликій мисці перемішати разом майонезом, сметану, і...

Камбала з крабовим м'ясом

Камбала з крабовим м'ясом

Рецепт приготування запеченої камбали з крабовим м'ясом, чилі, крекер, петрушкою і паприкою. опис приготування: Промити і висушити камбалу. Видалити оболонку з м'яса краба і додати зелений перець, чилі, гірчицю, соус, сіль, перець, приправу Олд-Бей, кайенскийперець і крекери. У невеликій мисці...

Камбала з морквою

Камбала з морквою

Рецепт приготування запеченої камбали з морквою, петрушкою, гірчицею і медом. опис приготування: Очистити моркву і нарізати соломкою. змішати морква, петрушку, оливкова олія, сіль і перець в формі для випічки. Накрити вощеного папером. Запікати в мікрохвильовій печі при 100% потужності 5 хвили...