Рецепт Кальмар відвареної з травами

Рецепт Кальмар відвареної з травами
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 10 хв.
Хочу з вами сьогодні поділитися екзотичним, але все ж дуже смачним і простим рецептом кальмара відвареного. Спробуйте, тут і бульйон вийде смачним, і сам кальмар. пікантно, пряно і ніжно!

опис приготування:

Зараз я вам розповім, як приготувати кальмара відвареного з травами. Якщо ви думаєте, що морепродукти - це щось надзвичайне, хочу вас розчарувати: це зовсім не так! Готуються вони швидше і навіть частіше легше, ніж страви з м'яса або риби, Крім цього, вони ще й мають чарівний смак!

1. Отже, спершу кип'ятимо воду зі спеціями і сіллю.

2. Потім кальмари розморозимо і промиємо.

3. Як тільки вода закипить, кидаємо в неї кальмари і зменшуємо вогонь.

4. Варимо все пару хвилин, поки кальмари не поміняють колір, а їх щупальця НЕ загорнутий.

5. Відкинемо тепер їх на друшляк.

6. Подаємо з улюбленим гарніром.

7. Змішаємо всі інгредієнти, і цим соусом поливаємо кальмарів. буде смачно! Смачного!


  • кальмари— 500 грам
  • лимон— 1 штука(тільки сік)
  • часник— 1 зубчик
  • Масло оливкове— 1/4 склянки
  • петрушка подрібнена— 1 Ст. ложка
  • спеції— За смаком
Зараз я вам розповім, як приготувати кальмара відвареного з травами. Якщо ви думаєте, що морепродукти - це щось надзвичайне, хочу вас розчарувати: це зовсім не так! Готуються вони швидше і навіть частіше легше, ніж страви з м'яса або риби, Крім цього, вони ще й мають чарівний смак!

1. Отже, спершу кип'ятимо воду зі спеціями і сіллю.

2. Потім кальмари розморозимо і промиємо.

3. Як тільки вода закипить, кидаємо в неї кальмари і зменшуємо вогонь.

4. Варимо все пару хвилин, поки кальмари не поміняють колір, а їх щупальця НЕ загорнутий.

5. Відкинемо тепер їх на друшляк.

6. Подаємо з улюбленим гарніром.

7. Змішаємо всі інгредієнти, і цим соусом поливаємо кальмарів. буде смачно! Смачного!


Подібні рецепти

Кальмар відвареної

Ароматна аджика зі сливами і травами

думаєте, це не для вас? Не обмежуйте себе: по перше, морепродукти давно вже стали доступні всім і кожному, а по-друге, ви ж гідні кращого! розповім, як приготувати кальмара відвареного! опис приготування: розповім, як приготувати кальмара відвареного. Якщо ви думаєте, що це складно і довго - п...

Oşitaşi — відвареної шпинат

Oşitaşi — відвареної шпинат

Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Oşitaşi (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. смак ніжний, чистий і ідеально збалансований. кількість порцій: 1 невелика упаковка шпинату— 1 штука(ретельно промити) кунжутну олію— 1 Чайна ложка насіння кунжуту— 1 Чайна ложка соєв...

Відвареної хек

Відвареної хек

Рибку я люблю у всіх видах, тому на моєму столі вона з'являється часто. Іноді зовсім не хочеться морочитися з її приготуванням, тоді на виручку приходить пароварка. закинув, відварив - і все! опис приготування: Насправді для приготування такої рибки можна обійтися філе, сіллю і перчиком. Всі і...

Відвареної кролик

Відвареної кролик

Рецепт приготування кролика, вареного в червоному вині з цибулею. опис приготування: Кролик подається з смаженими у вершковому маслі меленими сухарями. приготування: Промити м'ясо кролика під холодною водою. посолити кролика, викласти в каструлю, посипати подрібненим ріпчастою цибулею, залити ...

Кальмар, фарширований грибами і рисом

Кальмар, фарширований грибами і рисом

Вирішила сьогодні в магазині взяти заморожених кальмарів. Захотілося чогось морського. Напевно, вже пора у відпустку, адже літо ж! ось, як приготувати кальмарів, фаршированих грибами і рисом. опис приготування: Апетитні кільця кальмара люблять все. Як би хто не говорив, що не любить морепродук...