Рецепт Кальмар відвареної з травами
![Рецепт Кальмар відвареної з травами](https://kuhari.com.ua/img/kalmar_otvarnoi_s_travami-345331.webp)
Хочу з вами сьогодні поділитися екзотичним, але все ж дуже смачним і простим рецептом кальмара відвареного. Спробуйте, тут і бульйон вийде смачним, і сам кальмар. пікантно, пряно і ніжно!
опис приготування:
Зараз я вам розповім, як приготувати кальмара відвареного з травами. Якщо ви думаєте, що морепродукти - це щось надзвичайне, хочу вас розчарувати: це зовсім не так! Готуються вони швидше і навіть частіше легше, ніж страви з м'яса або риби, Крім цього, вони ще й мають чарівний смак!
1. Отже, спершу кип'ятимо воду зі спеціями і сіллю.
2. Потім кальмари розморозимо і промиємо.
3. Як тільки вода закипить, кидаємо в неї кальмари і зменшуємо вогонь.
4. Варимо все пару хвилин, поки кальмари не поміняють колір, а їх щупальця НЕ загорнутий.
5. Відкинемо тепер їх на друшляк.
6. Подаємо з улюбленим гарніром.
7. Змішаємо всі інгредієнти, і цим соусом поливаємо кальмарів. буде смачно! Смачного!
- кальмари— 500 грам
- лимон— 1 штука(тільки сік)
- часник— 1 зубчик
- Масло оливкове— 1/4 склянки
- петрушка подрібнена— 1 Ст. ложка
- спеції— За смаком
1. Отже, спершу кип'ятимо воду зі спеціями і сіллю.
2. Потім кальмари розморозимо і промиємо.
3. Як тільки вода закипить, кидаємо в неї кальмари і зменшуємо вогонь.
4. Варимо все пару хвилин, поки кальмари не поміняють колір, а їх щупальця НЕ загорнутий.
5. Відкинемо тепер їх на друшляк.
6. Подаємо з улюбленим гарніром.
7. Змішаємо всі інгредієнти, і цим соусом поливаємо кальмарів. буде смачно! Смачного!
Подібні рецепти
![Кальмар відвареної](https://kuhari.com.ua/img/kalmar_otvarnoi-341028.webp)
Ароматна аджика зі сливами і травами
думаєте, це не для вас? Не обмежуйте себе: по перше, морепродукти давно вже стали доступні всім і кожному, а по-друге, ви ж гідні кращого! розповім, як приготувати кальмара відвареного! опис приготування: розповім, як приготувати кальмара відвареного. Якщо ви думаєте, що це складно і довго - п...
![Oşitaşi — відвареної шпинат](https://kuhari.com.ua/img/oshitashi_-_otvarnoi_shpinat-9558.webp)
Oşitaşi — відвареної шпинат
Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Oşitaşi (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. смак ніжний, чистий і ідеально збалансований. кількість порцій: 1 невелика упаковка шпинату— 1 штука(ретельно промити) кунжутну олію— 1 Чайна ложка насіння кунжуту— 1 Чайна ложка соєв...
![Відвареної хек](https://kuhari.com.ua/img/otvarnoi_hek-424058.webp)
Відвареної хек
Рибку я люблю у всіх видах, тому на моєму столі вона з'являється часто. Іноді зовсім не хочеться морочитися з її приготуванням, тоді на виручку приходить пароварка. закинув, відварив - і все! опис приготування: Насправді для приготування такої рибки можна обійтися філе, сіллю і перчиком. Всі і...
![Відвареної кролик](https://kuhari.com.ua/img/otvarnoi_krolik-31392.webp)
Відвареної кролик
Рецепт приготування кролика, вареного в червоному вині з цибулею. опис приготування: Кролик подається з смаженими у вершковому маслі меленими сухарями. приготування: Промити м'ясо кролика під холодною водою. посолити кролика, викласти в каструлю, посипати подрібненим ріпчастою цибулею, залити ...
![Кальмар, фарширований грибами і рисом](https://kuhari.com.ua/img/kalmar_farshirovannii_gribami_i_risom-290257.webp)
Кальмар, фарширований грибами і рисом
Вирішила сьогодні в магазині взяти заморожених кальмарів. Захотілося чогось морського. Напевно, вже пора у відпустку, адже літо ж! ось, як приготувати кальмарів, фаршированих грибами і рисом. опис приготування: Апетитні кільця кальмара люблять все. Як би хто не говорив, що не любить морепродук...