Рецепт Kalitsuniya

Рецепт Kalitsuniya
Кількість порцій: 10 Час приготування: 45 хв.
рецепт Каліцун, крітської солодкої випічки з сирного тесту.

опис приготування:

Ця чудова солодка сирна випічка прийшла до нас з острова Крит і готується на основі грецького сиру мізітра.

  • оливкового масла— 1/2 склянки
  • цукру— 1/2 склянки
  • сиру— 1/2 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • борошна— 2.25 склянки
  • бренди— 1/4 склянки
  • Для начинки:сиру мізітра— 700 грам
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • яєчний жовток— 1 штука
  • меленої цедри— 1 Чайна ложка
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • яйце— 1 штука
Kalitsuniya - фото крок 1 1. Тісто для Каліцун традиційно готується на основі м'якого грецького сиру мізітра, але якщо Вам не вдасться його знайти, спробуйте італійську рикотту або французький Нефшатель. У великій посудині змішайте цукор, розпушувач і борошно. додайте масло, перемішуючи ложкою або руками. Додайте сир і яйця і помішуйте ложкою, поки тісто не загусне. додайте бренді. замісити тісто (приблизно 10 хвилин) і дайте йому дійти.

Kalitsuniya - фото крок 2 2. В окремій посудині змішайте сир, корицю, цукор, жовток, цедру і борошно.

Kalitsuniya - фото крок 3 3. Розкачайте тісто качалкою до товщини 3 см. Розігрійте духовку до 180 градусів.

Kalitsuniya - фото крок 4 4. Використовуючи спеціальну форму або стакан, виріжте з розкачане тісто кола діаметром 8-10 см.

Kalitsuniya - фото крок 5 5. Розмістіть начинку в центрі кіл з тіста. Rotten кінець тесту.

Kalitsuniya - фото крок 6 6. Змастіть випічку яйцем. Запікайте при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. посипте корицею. дайте охолонути. Каліцун добре зберігається в холодильнику.

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Засолка червоної риби в розсолі

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...