Рецепт Кабачки в пароварці

Рецепт Кабачки в пароварці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кабачки в пароварці придумані спеціально для тих, хто любить корисну і здорову їжу.

опис приготування:

Кабачки в пароварці — здорова їжа. Тут доведені до мінімуму канцерогени, з'являються при смаженні.

Однак, може виникнути питання з приводу заправки. Якщо Ви не любите і вважаєте майонез шкідливим, замініть його на сметану. Заправка для такої страви обов'язково потрібна, тому що без неї кабачки можуть здатися прісними. Є інший вихід — можна заправку зробити з оливкового масла і різних гострих спецій.

Бажаю удачі!


  • кабачки— 2 штуки
  • помідори— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • свинячий фарш— 400 грам
  • сир— 50 грам
  • сіль, перець, koriandr— — За смаком
  • майонез— — За смаком
Кабачки в пароварці - фото крок 1 Для начала берем кабачки. моєму їх, вытаскиваем внутренности и нарезаем примерно на 4 частини, чтоб получились такие продолговатые тоннели.

Кабачки в пароварці - фото крок 2 Свинячий фарш смешать с внутренней мякотью кабачков.

Кабачки в пароварці - фото крок 3 Фарш посолив, поперчивши, вкладываем в кабачки или, другим словом, начинаем фаршировать. Добавим кориандр и поставим их в нижнюю корзину пароварки.

Кабачки в пароварці - фото крок 4 Затем кольцами нарежем лук и помидоры.

Кабачки в пароварці - фото крок 5 И аккуратно сложим их наверх тоннелей из кабачков. На каждый кабачок добавим еще по ломтику сыра.

Кабачки в пароварці - фото крок 6 Затем закрываем пароварку и ставим на режимКАРТОФЕЛЬ на 25 хвилин.

Кабачки в пароварці - фото крок 7 Когда кабачки будут готовы подаем к столу. Также приготовим заправку из майонеза, чеснок и зелени.

Подібні рецепти

Овочі в пароварці

Рецепт риби в пароварці

Якщо хочете приготувати корисне і просте блюдо, знайте, що овочі в пароварці стануть відмінним варіантом. завдяки тому, що овочі готуються на пару, в них зберігається максимум корисних властивостей. опис приготування: Швидким і поживним стравою є овочі в пароварці. Найголовніше: вони повинні б...

Овочевий бульйон в пароварці

Овочевий бульйон в пароварці

Спробуйте приготувати овочевий бульйон в пароварці, якщо у вашому господарстві такий агрегат є. Бульйон виходить набагато чистіший, прозорий і наваристий, ніж просто зварений в каструлі. опис приготування: Овочевий бульйон в пароварці не можна порівняти з тим бульйоном, який можна приготувати ...

Смажені кабачки з часниковим соусом

Смажені кабачки з часниковим соусом

Рецепт приготування кабачків з часниковим соусом. Ця страва виходить ніжним, легким і дуже смачним. опис приготування: З нудного і буденного страви, смажені кабачки можна приготувати як справжню святкову закуску. Виходить дуже смачне і легке блюдо, до гострого соусу підходить дуже добре. Рос...

Смажені баклажани і кабачки з баранячим горохом в лаваші

Смажені баклажани і кабачки з баранячим горохом в лаваші

Рецепт приготування смажених баклажанів і кабачків з баранячим горохом, цибулею, помідорами чері та моцарелою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. збити оцту, лимонний сік, 1 столову ложку масла і 1 чайну ложку чебрецю і орегано в невеликій мисці. Відкласти в сторону. Злегка...

Жареные кабачки с помидорами и сыром

Жареные кабачки с помидорами и сыром

Вкусное блюдо и отличная закуска на скорую руку. Я использую кавказский сыр — близкий родственник брынзы. опис приготування: Молодой кабачок надо нарезать кружочками, панировать и обжарить в масле. Затем смазываем кабачки соусом, додаємо помідор, базилік, сыр и подаем. Кавказский сыр— 100 гр...