Рецепт Кабачки в пароварці
Кабачки в пароварці придумані спеціально для тих, хто любить корисну і здорову їжу.
опис приготування:
Кабачки в пароварці — здорова їжа. Тут доведені до мінімуму канцерогени, з'являються при смаженні.
Однак, може виникнути питання з приводу заправки. Якщо Ви не любите і вважаєте майонез шкідливим, замініть його на сметану. Заправка для такої страви обов'язково потрібна, тому що без неї кабачки можуть здатися прісними. Є інший вихід — можна заправку зробити з оливкового масла і різних гострих спецій.
Бажаю удачі!
- кабачки— 2 штуки
- помідори— 2 штуки
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- свинячий фарш— 400 грам
- сир— 50 грам
- сіль, перець, koriandr— — За смаком
- майонез— — За смаком
Свинячий фарш смешать с внутренней мякотью кабачков.
Фарш посолив, поперчивши, вкладываем в кабачки или, другим словом, начинаем фаршировать. Добавим кориандр и поставим их в нижнюю корзину пароварки.
Затем кольцами нарежем лук и помидоры.
И аккуратно сложим их наверх тоннелей из кабачков. На каждый кабачок добавим еще по ломтику сыра.
Затем закрываем пароварку и ставим на режим — КАРТОФЕЛЬ на 25 хвилин.
Когда кабачки будут готовы подаем к столу. Также приготовим заправку из майонеза, чеснок и зелени.
Подібні рецепти
Рецепт риби в пароварці
Якщо хочете приготувати корисне і просте блюдо, знайте, що овочі в пароварці стануть відмінним варіантом. завдяки тому, що овочі готуються на пару, в них зберігається максимум корисних властивостей. опис приготування: Швидким і поживним стравою є овочі в пароварці. Найголовніше: вони повинні б...
Овочевий бульйон в пароварці
Спробуйте приготувати овочевий бульйон в пароварці, якщо у вашому господарстві такий агрегат є. Бульйон виходить набагато чистіший, прозорий і наваристий, ніж просто зварений в каструлі. опис приготування: Овочевий бульйон в пароварці не можна порівняти з тим бульйоном, який можна приготувати ...
Смажені кабачки з часниковим соусом
Рецепт приготування кабачків з часниковим соусом. Ця страва виходить ніжним, легким і дуже смачним. опис приготування: З нудного і буденного страви, смажені кабачки можна приготувати як справжню святкову закуску. Виходить дуже смачне і легке блюдо, до гострого соусу підходить дуже добре. Рос...
Смажені баклажани і кабачки з баранячим горохом в лаваші
Рецепт приготування смажених баклажанів і кабачків з баранячим горохом, цибулею, помідорами чері та моцарелою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. збити оцту, лимонний сік, 1 столову ложку масла і 1 чайну ложку чебрецю і орегано в невеликій мисці. Відкласти в сторону. Злегка...
Жареные кабачки с помидорами и сыром
Вкусное блюдо и отличная закуска на скорую руку. Я использую кавказский сыр — близкий родственник брынзы. опис приготування: Молодой кабачок надо нарезать кружочками, панировать и обжарить в масле. Затем смазываем кабачки соусом, додаємо помідор, базилік, сыр и подаем. Кавказский сыр— 100 гр...