Рецепт Італійський бутерброд з яловичиною

Рецепт Італійський бутерброд з яловичиною
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування італійської закуски на сніданок.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Дрібно порізати часник і заправити в м'ясо, для цього потрібно зробити кілька отворів за допомогою ножа. Покласти м'ясо в сковороду, залити водою, додати приправ, щільно накрити кришкою і запікати протягом 2 годин. Додати воду в міру википання.

Видалити яловичину з сковороди і нарізати середніми шматочками. Поверніть м'ясо в соус. Дайте настоятися близько 25 хвилин перед подачею на стіл. Зібрати начинку в італійські булочки.

  • часник— 6 зубчиків
  • смажена яловичина— 1,8 кілограма
  • лавровий лист— 2 штуки
  • червоний перець— 1 Ст. ложка
  • орегано— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • чорний перець— 1 Ст. ложка
  • італійська булочка— 8 штук
Розігріти духовку до 170 градусів. Дрібно порізати часник і заправити в м'ясо, для цього потрібно зробити кілька отворів за допомогою ножа. Покласти м'ясо в сковороду, залити водою, додати приправ, щільно накрити кришкою і запікати протягом 2 годин. Додати воду в міру википання.

Видалити яловичину з сковороди і нарізати середніми шматочками. Поверніть м'ясо в соус. Дайте настоятися близько 25 хвилин перед подачею на стіл. Зібрати начинку в італійські булочки.

Подібні рецепти

Вишуканий бутерброд з тунцем

Чанахи по-львівськи

Простий рецепт приготування неймовірно смачних бутербродів з начинкою з тунця. опис приготування: Простий рецепт приготування неймовірно смачних бутербродів з начинкою з тунця. тунець (в банках)  — 2 штуки селера— 3 штуки родзинки— 1 штука крекери— 1 Склянка яблуко— 2 штуки цибулина— 1 штук...

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — думаю, назва страви досить змістовне і не потребує додаткових описах Просто і смачно! опис приготування: Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — це абсолютно новий погляд на бутерброди я...

Італійський картопля-фрі

Італійський картопля-фрі

Рецепт приготування запеченої картоплі-фрі з чебрецем, базиліком, орегано, петрушкою і сиром Романо. опис приготування: Хрустка картопля з сирною скоринкою і ароматом італійських трав - прекрасна закуска, що не вимагає особливих витрат. kartofelin Айдахо— 6-7 штук оливкового масла— 4 Ст. лож...

Італійський курячий суп

Італійський курячий суп

Рецепт приготування італійського супу з макаронами, куркою, цибулею, болгарським перцем, селерою, халапеньо, помідорами, вершками і орегано. опис приготування: Цей насичений курячий суп ідеальний для прохолодною осінньої погоди. коробка макаронних виробів— 1 штука оливкова олія— 1 Ст. ложка ...

Італійський Начос

Італійський Начос

Рецепт вишуканою італійською закуски з безліччю інгредієнтів. Блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Приготування італійського Сальса: Змішати всі інгредієнти для Сальса в великій мисці. Поставити в сторону і дозволити інгредієнтів просочитися чудовим ароматом протягом декількох хвил...