Рецепт Італійський десерт
любителям легких, апетитних і ніжних десертів хочу запропонувати на замітку цей зовсім нескладний, але дуже вишуканий рецепт. Насичений смак вершків в поєднанні з полуницею - це приголомшливо!
опис приготування:
Хочу розповісти, як приготувати італійський десерт, це щось на зразок "; Панна Котта ";. це ніжний, таїть у роті, вершковий десерт з полуничним желе. До речі, крім полуниці ви можете використовувати і будь-які інші ягоди або фрукти. Можете також зробити класичний варіант, а вже перед подачею доповнити його сиропом за смаком. Такий десерт стане відмінним варіантом до святкового столу, так як він легкий, але при цьому апетитний і смачний. Рекомендую взяти на озброєння рецепт!
- вершки— 400 мілілітрів
- цукор— 40 грам(+ за смаком до ягодам)
- листи желатину— 6 штук(навпіл в вершки і полуничне желе)
- стручок ванілі— 1 штука
- Полуниця— 10 штук(можна брати заморожену)
2. Вершки з'єднайте з цукром і ваніллю в сотейнику. Поставте на вогонь і прогрійте, щоб цукор повністю розчинився.
3. Зніміть сотейник з вогню і перекладіть в вершки желатин. ретельно перемішайте.
4. Процідіть через дрібне сито.
5. І розлийте по формах. Найкраще вибрати прозорі стаканчики, а ось форма може бути абсолютно будь-який. Надішліть в холодильник на годинку-півтори, щоб вершки добре застигли.
6. На другому етапі замочіть залишився желатин.
7. Вимийте і висушіть ягоди, видаліть хвостики. Надішліть в чашу блендера.
8. Готове пюре протріть через сито, щоб уникнути попадання шматочків.
9. Вылейте в сотейник, додайте за смаком цукор (якщо ягоди солодкі, то можна обійтися і без цукру). Прогрійте на повільному вогні, помішуючи.
10. Зніміть сотейник з вогню, додайте желатин і перемішайте.
11. дістаньте формочки, розлийте полуничне желе зверху і знову відправте в холодильник. Залиште до повного застигання.
12. Ось такий вишуканий італійський десерт в домашніх умовах вийшов. Перед подачею можна прикрасити його ягідкою або листочком м'яти.
Подібні рецепти
Салат з капустою, куркою і кукурудзою
Рецепт приготування італійської закуски на сніданок. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Дрібно порізати часник і заправити в м'ясо, для цього потрібно зробити кілька отворів за допомогою ножа. Покласти м'ясо в сковороду, залити водою, додати приправ, щільно накрити кришкою і...
Італійський хлібний салат
Рецепт приготування італійського салату з помідорів, огірка, фенхеля, лука, оливки, рікотти і хліба. опис приготування: У великій мисці збити масло і лимонний сік, приправити сіллю і перцем. Додати помідори, огірки, фенхель, цибуля й маслини. Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1 г...
Італійський картопля-фрі
Рецепт приготування запеченої картоплі-фрі з чебрецем, базиліком, орегано, петрушкою і сиром Романо. опис приготування: Хрустка картопля з сирною скоринкою і ароматом італійських трав - прекрасна закуска, що не вимагає особливих витрат. kartofelin Айдахо— 6-7 штук оливкового масла— 4 Ст. лож...
Італійський курячий суп
Рецепт приготування італійського супу з макаронами, куркою, цибулею, болгарським перцем, селерою, халапеньо, помідорами, вершками і орегано. опис приготування: Цей насичений курячий суп ідеальний для прохолодною осінньої погоди. коробка макаронних виробів— 1 штука оливкова олія— 1 Ст. ложка ...
Італійський Начос
Рецепт вишуканою італійською закуски з безліччю інгредієнтів. Блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Приготування італійського Сальса: Змішати всі інгредієнти для Сальса в великій мисці. Поставити в сторону і дозволити інгредієнтів просочитися чудовим ароматом протягом декількох хвил...