Рецепт Имбирная пряник

Рецепт Имбирная пряник
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
розповім, як приготувати імбирну пряник - нестандартний варіант з приємним пряним смаком і чудовим ароматом. Пряники ідеально підходить для сімейних чаювань, також добре поєднується з кефіром.

опис приготування:

При бажанні остигнула пряники можна полити цукровою заливкою. Тоді на верхівці вона затвердіє в красиву білу глазур.

Для глазурі візьміть 150 грамів цукрової пудри, 2 столові ложки лимонного соку і 1 ложку чистої води. все перемішайте, дайте пудрі трохи розчинитися, залийте нею верх пряники, дайте глазурі застигнути.

  • Куряче яйце— 4 штуки
  • Борошно пшеничне— 80 грам
  • Вершкове масло— 3  Ст. ложки(можна замінити маргарином)
  • мед рідкий— 4 Ст. ложки
  • молоко— 2 Ст. ложки
  • Цукровий пісок— 100 грам
  • Розпушувач тіста— 1 щіпка
  • імбир— 2 Ст. ложки(тертий)
Имбирная пряник - фото крок 1 Мартенс відділи Желтков. Додайте їх в різні ємності. До жовтків додайте 20 грамів цукрового піску, добре збийте виделкою, віночком або міксером.

Имбирная пряник - фото крок 2 На дрібній тертці натріть імбир. За рецерту в тісто потрібно близько 2 столових ложок. За смаком можна класти менше. Додайте імбир до жовтків з цукром.

Имбирная пряник - фото крок 3 До жовтка, цукру і імбиру додайте 3 ложки меду, молоко, вершкове масло, все добре збийте. Тепер можна вводити борошно і розпушувач, добре їх перемішуючи. Поки цю масу можна накрити рушником і відставити.

Имбирная пряник - фото крок 4 Тепер займемося білками. Додайте до них решту цукру, добре збийте міксером. Потім акуратно введіть у білки масу з жовтками, перемішайте лопаткою.

Имбирная пряник - фото крок 5 Форму для випікання змастіть вершковим або рослинним маслом. Залийте тісто у форму. Випікається пряник на відносно невисокій температурі (140 градусів) близько 40 хвилин.

Подібні рецепти

Имбирная паста

Качині ніжки в духовці

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Имбирная свинина з яблуками і цибулею

Имбирная свинина з яблуками і цибулею

Пропоную сьогодні рецепт свинини в чудовому соусі з імбиром і яблуками. Блюдо підійде в будні і свята. Гарнір вибирайте за смаком. Це може бути картопля, макарони, каша. опис приготування: Любителі м'ясних страв будуть раді поповнити арсенал своїх рецептів ще одним: свининою з імбиром і яблука...

Имбирная горілка

Имбирная горілка

Відмінний зігріваючий напій, який має антисептичні властивості, завдяки наявності імбиру. Також відмінно буде, якщо додати часточку лайма чи лимона і трохи лимонного соку. опис приготування: Цей напій чудово підійде для вечірки, коли захочете здивувати гостей. приємний смак, легке пощипування ...

Пряник

Пряник

Справжній рецепт імбирного пряника, смак якого переносить вас в минуле. кількість порцій: 10 мідь— 125 грам коричневий цукор— 60 грам мука— 125 грам житнє борошно— 125 грам Пекарський порошок— 10 грам вершкове масло— 60 грам ром— 1 Ст. ложка сіль— 1 щіпка вода— 100 мілілітрів яйце— 1 штука сум...

Нюрнберзький пряник

Нюрнберзький пряник

Дуже смачні пряники Elisenlebkuchen на основі горіхів і цукатів. Пряник названий на честь Елізи, дочери пекаря, заради якої кулінар підібрав найкращі інгредієнти і придумав чудо пряник без масла і борошна. опис приготування: Нюрнберскій пряник — виходить ароматним, розсипчастим і корисним. Вип...